Bij Goos PTC worden wekelijks vele trainingen voor individuen en groepen gegeven. Daarnaast kunnen de sporters ook een uurtje reserveren om vrij te trainen.

24/7 reserveren via boekingsmodule

Jeffrey en Kirsten wilden graag een module aanbieden aan hun klanten, waarmee gemakkelijk online reserveringen konden worden geplaatst. We hebben een online boekingssysteem gemaakt, waarin Jeffrey en Kirsten snel en overzichtelijk de inschrijvingen bij kunnen houden, nieuwe trainingen kunnen aanmaken en de tijden kunnen wijzigen.  Uiteindelijk hebben we dit gekoppeld aan een dashboard, zodat ze altijd weten wie er bij de training aanwezig is en hoe druk het die dag wordt.

Goos PTC heeft afgelopen najaar een nieuwe gym geopend, waar ze een nieuwe website voor wilden laten ontwikkelen. We hebben voor hen een website ontworpen die vernieuwend en origineel is, maar wel bij de onderneming past.

Voordat we tot het huidige ontwerp kwamen, hebben we onderzoek gedaan naar wat voor identiteit de concurrentie momenteel uitdraagt. Wij vonden deze ontwerpen niet bij Goos PTC passen en kozen daarom voor iets totaal anders. Zo springt Goos PTC er echt tussenuit!

Als je mij echt enthousiast wilt krijgen, geef je me een leeg canvas en vraag je me om een volledig nieuwe identiteit te ontwikkelen. Dat was precies de ruimte en verantwoordelijkheid die Jeffrey en Kirsten ons gunden. Ik zal toegeven, het ontwerpen van een huisstijl, logo en online identiteit die eruit springt, is niet eenvoudig. Zeker niet in een markt waarin veel concurrentie op eenzelfde manier online aanwezig is. Gelukkig wisten Jeffrey en Kirsten wel welke kant ze op wilden en zijn we na veel versies met het team tot een identiteit gekomen die helemaal naar wens is. Eentje waar ook wij erg trots op zijn.

Het werken aan de website van Kirsten en Jeffrey was voor mij een prettige samenwerking. We kregen alle vrijheid om te maken wat wij denken dat goed is voor Goos PTC. Hierdoor konden we zelf wat meer experimenteren en dit pakte goed uit.

Tot op de dag van vandaag mogen we maandelijks onderhoud uitvoeren op de website. Hiermee houden we de website up-to-date en verbeteren we deze waar nodig, zodat de website onder andere super snel blijft!

 

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer