Software

Heb jij op maat gemaakte, custom software nodig? Wij beschikken over de kennis van zowel back-end als front-end development. Wij bouwen custom back-end CMS-systemen, Front-end applicaties en complexe API’s en koppelingen op maat. Wij doen dit in verschillende programmeertalen en verschillende vakgebieden.

Online

Wil jij jouw bedrijf online op de markt brengen? Wij kunnen een online identiteit creeren waarmee je je doelgroep direct raakt. Wij ontwikkelen de mooiste webshops, websites en apps met het oog op functionaliteit en duidelijkheid. We leveren producten die opleveren en doelen behalen.

Marketing

Je website, webshop, app of offline product is af. Fijn! Nu nog aan de man brengen! Marketing is het sleutelwoord. Marketing trekt de aandacht van jouw potentiële klant naar jouw product of merk toe. Aangezien de klant overal te vinden is, zijn er ook veel verschillende manieren om jouw marketingplan uit te voeren. Activate your…

Hosting

Een website, webshop of app dient altijd op een server gezet te worden, hiervoor dient een hosting afgenomen te worden. Hosting is niets meer dan een plek op een server waar jouw website, webshop of app geplaatst kan worden. Hosting is érg belangrijk, het zorgt ervoor dat jouw product of merk 24/7 bezocht of gekocht kan worden….


Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer