Als je die bezoekers eenmaal op jouw website of webshop hebt, moet je ze de juiste mogelijkheden bieden om over te gaan tot actie. Dat klinkt simpel, maar er komt redelijk wat bij kijken. Wij kunnen je helpen om een vliegende start te maken.

Leadgeneratie: meer klanten, meer omzet

Een lead, of deze nu via de website, telefonisch of via mond-tot-mondreclame binnenkomt, is veel geld waard. Bereken eens wat een lead jou kan opleveren. Deel je (verwachte) jaaromzet door het (verwachte) aantal klanten die jou die omzet gaan opleveren; dat is de waarde van een goede lead. Wij helpen je graag jouw onderneming meer omzet te laten genereren, door middel van goede advertentiecampagnes of zoekmachine optimalisatie, goede landingpagina’s en conversieoptimalisatie.

Marketingcampagnes met optimale trechters

Wat is je doel? Meer naamsbekendheid, zoveel mogelijk conversies of juist het opnieuw benaderen van mensen die jouw website ooit hebben bezocht? En wat is je doelgroep? Is dat een zakelijke of particuliere klant, en is die snel geneigd om over te gaan tot actie of moet je die net zo lang paaien totdat deze bereid is om jouw product of dienst te overwegen? Wil je liever aan de slag met SEO, SEA of een combinatie van beiden? Veel vragen, veel verschillende antwoorden. Gelukkig hebben wij bakken aan ervaring met de meest gangbare vormen van online én offline marketing.

Landingspagina’s met een hoog conversiepercentage

Een klant benaderen is één ding, maar vervolgens moet je deze ook nog zover krijgen dat deze overgaat tot actie. Dat noemen we conversieoptimalisatie. Wij kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden om gericht op jouw doel en doelgroep zoveel mogelijk leads te generen. Een verhoging van 0,5% van jouw conversiepercentage levert op duizend bezoekers al 5 nieuwe klanten op!

Leaddistributie: alle leads overzichtelijk online verwerken

Wij zijn de trotse ontwikkelaar van SimpleLeads! Software die er helemaal op gericht is om met zo min mogelijk moeite al je leads online te verwerken. Leadgeneratie wordt automatisch uit je website verwerkt, het systeem maakt contacten voor je aan, je kunt notities plaatsen en contacten koppelen. Want als professional ben jij toch veel liever bezig met de daadwerkelijke verkoop?

Ben je geïnteresseerd in SimpleLeads? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en passen zo nodig de software op maat aan om jouw dienstverlening nog een stukje beter te maken.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer