Dat noemen we zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimisation). Er zijn veel verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de vindbaarheid van jouw website. Denk aan de manier waarop de teksten zijn geschreven, hoeveel woorden de tekst bevat en welke sleutelwoorden je in die teksten gebruikt. Het is daarnaast vooral ook belangrijk dat de code van de website goed geschreven is en dat er gestructureerde gegevens geïmplementeerd worden in de website. Google leest een website namelijk op een heel andere manier dan dat jij dat doet.

Teksten optimaliseren voor de zoekmachine

Stel jij bent heel erg goed in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoals wij ;). Dan kan je een hele leuke over ons-pagina schrijven, maar die zal weinig bezoekers vanuit de zoekmachine naar jouw website leiden. Daarvoor heb je zogenaamde landingspagina’s nodig, met teksten die ervoor gemaakt zijn om zowel de bezoeker als de zoekmachines te bedienen. Deze pagina, bijvoorbeeld, is ervoor bedoeld om jou op onze manier te informeren over wat zoekmachine optimalisatie is. De pagina is echter ook zo geschreven dat ook Google deze tekst aantrekkelijk vindt.

Zo is de titel van de pagina ook ons sleutelwoord. Het sleutelwoord komt in de gewenste frequentie terug in deze tekst. De tekst bevat het minimale aantal woorden en de meta-omschrijving bevat een goed geformuleerde samenvatting. De meta-omschrijving is de tekst die zichtbaar is in de zoekresultaten. Ben jij op zoek naar teksten voor jouw website die passen bij jouw dienstverlening of product en die ook goed worden gevonden door zoekmachines? Neem gerust contact met ons op om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Gestructureerde gegevens

Een zoekmachine vindt het erg fijn als alles is voorgekauwd. Dat noemen we ook wel gestructureerde gegevens (rich snippets). Als jij een webshop hebt waarop je schoenen verkoopt, dan vindt Google het fijn als je meteen bovenaan de pagina in de code van de website vermeldt waar jouw website zich voor leent. Dat het een webshop is die schoenen verkoopt, dat het product beoordeeld is met een gemiddelde score van een 8.8, dat het merk van de schoenen Nike is en dat je aangeeft welke afbeelding je in de zoekmachine wilt laten zien. Deze en nog veel meer gegevens zijn niet zichtbaar voor de bezoeker, maar wel erg belangrijk voor de positie van jouw webshop in de zoekresultaten. Activate your Business heeft veel kennis van de implementatie van rich snippets en zoekmachine optimalisatie. Wij helpen jou graag!

Klantbeoordelingen

Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet, maar als jouw bezoeker daar geen vertrouwen in krijgt als hij of zij jouw website bezoekt, dan sla je de plank alsnog mis. Activate your Business werkt onder andere samen met Klantenvertellen.nl en Kiyoh.nl. Via deze diensten kan uw service of product onafhankelijk worden beoordeeld via een betrouwbaar enquêtesysteem. Klantenvertellen.nl is een erkende Google Partner en de integratie van deze techniek levert dan ook veel SEO-voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan de gele sterren in de zoekresultaten van Google. Bekijk onze Klantenvertellen-pagina als voorbeeld. Dan zie je meteen hoe tevreden onze klanten zijn met onze dienstverlening!

Activate your Business - Verdubbelen - Gele sterren

Maandelijkse zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden is één ding. Ervoor zorgen dat je ook echt beter gevonden wordt dan je concurrenten is wat anders. Het kost veel tijd en werk om dit allemaal handmatig te checken. Daarom neemt Activate your Business jou dat werk graag uit handen. Aan de hand van verschillende tools checken wij jouw pagerank in vergelijking tot jouw concurrenten. Dit rapporteren we maandelijks. Deze rapportage geeft geen inzicht in de mogelijke inhoudelijke verbeteringen van een website. Activate your Business analyseert daarom graag jouw website op de werking van de daarin aanwezige content. We passen de paginatitels, teksten en sleutelwoorden zo aan dat jouw website weer gevonden wordt. Daar nemen we ook eventuele social media-kanalen in mee.

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten of wil je meer weten over bijvoorbeeld het adverteren aan de hand van SEA? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer