Studio’s Aalsmeer

Kom gezellig langs bij ons op kantoor in Aalsmeer! Wij zitten in de voormalige TV Studio’s, ook wel bekend als Crown Business Center Studio’s of Studio’s Aalsmeer. Geef ons even een belletje om een afspraak te maken op 085 – 130 62 45. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@activateyourbusiness.nl.

Met de auto

Wij zijn met de auto erg gemakkelijk te bereiken. Zodra je bij ons in de buurt komt, zijn de Studio’s Aalsmeer niet te missen. Je kunt bij de slagboom gewoon een kaartje trekken en doorrijden tot aan de hoofdingang. Daar word je ontvangen door onze receptioniste.

Met het openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer komt, dan stoppen de bussen 198 en 340 bijna voor de deur bij de halte Van Cleeffkade. Daar zit ook een ingang, maar die moet je niet hebben. Loop in plaats daarvan langs de slagbomen de hoek om naar de hoofdingang. Daar word je ontvangen door onze receptioniste. Ook de 342 stopt in de buurt, bij de halte Dorpsstraat. Vanaf daar is het iets langer lopen, maar kun je wel gelijk de hoofdingang zien, onder het grote LED-scherm. Let wel op, er zit nog een sloot tussen! Je kunt het beste langs het tankstation lopen.

Met de fiets of benenwagen

Waarom niet? Loop of fiets langs de slagbomen de hoek om naar de hoofdingang. Daar word je ontvangen door onze receptioniste.

Met de boot

Aalsmeer is een prachtig dorp aan de Westeinderplas. Je zou de eerste zijn, maar in theorie kun je je bootje letterlijk bij de hoofdingang neerleggen. We gaan hier alleen niet de hele routebeschrijving uitschrijven, geef dan maar even een belletje!

Navigeer naar Aalsmeer

Je locatie kon niet gevonden worden, probeer het nogmaals.


navigationBekijk in Google Maps

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer