KlantenVertellen.nl

Wat onze klanten van ons vinden

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.3


Van de 27 beoordelaars raadt 100% ons aan

31-07-2019
Beoordeling: 9.0/10

Activate your Business heeft ons heel goed geholpen. Er was fijn contact en steeds zeer snelle terugkoppeling. Wij zouden hen zeker weer inschakelen voor een volgend project.

- Judith, Utrecht
03-07-2019
Beoordeling: 10.0/10

We zijn erg tevreden met de samenwerking. Ze luisteren goed naar onze wensen, nemen de tijd. En het resultaat was boven verwachting! Ook nu de website eenmaal staat denken ze met ons mee over verbeteringen en de nieuwe doelen die we elk kwartaal stellen. Zeer tevreden!

- Denise, Amsterdam
24-05-2019
Beoordeling: 10.0/10

Activate your Business, Hecht veel waarde aan persoonlijk contact. En zorg voor goede kwaliteit en goede service.

- Thomas, Perrels

24-05-2019
Beoordeling: 10.0/10

Jullie zijn een fijn bedrijf met de zaakjes op orde. Ik ben tevreden over mijn website en alles loopt op rolletjes.

- Simone, Haarlem
22-05-2019
Beoordeling: 9.0/10

Hier wordt echt meegedacht met de klant! Jullie werken professioneel en zoeken altijd naar de juiste oplossing.

- Ab Baksteen, De Kwakel
21-05-2019
Beoordeling: 10.0/10

Activate your business heeft voor mijn onderneming de website, logo, visitekaartjes en alles wat daarbij komt kijken verzorgd. De ideeën die ik had hebben zij tot werkelijkheid gebracht in het ontwerp van de website, logo en visitekaartjes. Het eindresultaat was ver boven mijn verwachtingen, ik ben er dan ook zeer over te spreken! Een zeer professioneel team, heel erg vriendelijk en hele goede service. Bij een afspraak wordt je ontvangen op het kantoor in Studios Aalsmeer. het kantoor is zeer leuk ingericht, een fijne plek om samen ideeën over het project uit te wisselen, de koffie en een koek staan altijd klaar.

- Don, Velsen-Noord

21-05-2019
Beoordeling: 10.0/10

Activate your business heeft voor mijn onderneming de website, logo, visitekaartjes en alles wat daarbij komt kijken verzorgd. De ideeën die ik had hebben zij tot werkelijkheid gebracht in het ontwerp van de website, logo en visitekaartjes. Het eindresultaat was ver boven mijn verwachtingen, ik ben er dan ook zeer over te spreken! Een zeer professioneel team, heel erg vriendelijk en hele goede service. Bij een afspraak wordt je ontvangen op het kantoor in Studios Aalsmeer. het kantoor is zeer leuk ingericht, een fijne plek om samen ideeën over het project uit te wisselen, de koffie en een koek staan altijd klaar.

- Don, Velsen-Noord
20-05-2019
Beoordeling: 8.0/10

Hebben verstand van zaken Zijn altijd klant vriendelijk Zijn oplossingsgericht Betrouwbaar

- Richard, Lambertschaag
20-05-2019
Beoordeling: 10.0/10

De mensen van Activate your Business hebben onze website net even dat stukje meer gegeven. Alle diagnoses en statistieken worden perfect weergegeven en bijgehouden en dat komt ons bedrijf met een Internationaal karakter zeker te goede.

- Kees, Blokker

20-05-2019
Beoordeling: 10.0/10

Activateyourbusiness heeft mij geholpen met het maken van mijn website. Ze denken goed mee en reageren snel bij wijzigingen of problemen. Ik ben zeer tevreden met de service en het eindresultaat.

- Anne , Aalsmeer
10-01-2019
Beoordeling: 10.0/10

Activate your Business , is een bedrijf zonder Poeha .Ze begrijpen wat je wil, en voeren dat ook uit. En vol ideeën om wat jij wil,nog beter te maken .

- Vincent, Velserbriek
14-06-2018
Beoordeling: 9.0/10



- Christa, Leimuiden

12-06-2018
Beoordeling: 8.0/10

Paul en Justin spreken 'hele zinnen' en zijn absoluut deskundig. Dat ze af en toe ook eigenwijs zijn vind ik geen enkel probleem. Sterker nog; daarmee maken ze het onderscheid wat mij betreft.

- Henri, Rotterdam
08-06-2018
Beoordeling: 10.0/10

Mijn ervaring met Activate your Business is bijzonder positief. Ik ben erg tevreden met de snelle oplevering, de manier en snelheid van communiceren en de kwaliteit van de producten die worden opgeleverd. Het is vooral heel fijn hoe ze meedenken om tot de optimale oplossing te komen. Ik beveel AyB van harte aan.

- Maurice, Willemstad, Curacao
08-06-2018
Beoordeling: 8.0/10



- anoniem,

08-06-2018
Beoordeling: 9.0/10



- Sara, saravtunen@hotmail.com
21-04-2018
Beoordeling: 9.0/10

Het goede open contact en de persoonlijke benadering resulteren in duidelijke afspraken. Er is efficiënt gewerkt en men is snel van begrip.

- Ger, Velsen
19-04-2018
Beoordeling: 8.0/10



- anoniem,

07-04-2018
Beoordeling: 9.0/10



- anoniem,
04-04-2018
Beoordeling: 9.0/10

Een betrouwbaar bedrijf die goed luistert naar de wensen van de klant en ben ik zeer tevreden over het eindresultaat.

- Jerry, Santpoort zuid
04-04-2018
Beoordeling: 10.0/10

Vlot, helder, direct en dachten goed met ons mee.

- Ron, Velserbroek

04-04-2018
Beoordeling: 8.0/10

Erg fijne samenwerking gehad met Justin. Luistert naar wat de klant wilt en creërt verschillende mogelijkheden. Qua communicatie is hij ook altijd bereikbaar en snel. Ik raad een samenwerking zeker aan!

- Marlot, Driehuis
04-04-2018
Beoordeling: 9.0/10

Wij werken al jaren samen met Justin en sinds enkele maanden ondersteund Paul ook een aanvulling op de ontwikkeling van Vouchervandaag.nl

- Tino, Noordwijk
03-04-2018
Beoordeling: 10.0/10



- Alyssa, Kudelstaart

03-04-2018
Beoordeling: 10.0/10

Ik heb heel goede ervaring gehad met Activate your Business, ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen , en dit vertaald naar een oplossing die ik zelf niet had verwacht. Snel , correct en tegen een betaalbare prijs.

- Vincent, Velserbroek

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer