KlantenVertellen.nl

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Van de 36 beoordelaars raadt 97% ons aan


27-11-2022
1
Zeer slechte ervaring en geen response & resultaat na betaling

We hebben een zeer slechte ervaring gehad met de mensen van Activate your Business. We wachten al meer dan een jaar op ons resultaat en krijgen geen gehoor, terwijl we allang betaald hebben. Dit is niet ok en we accepteren dit niet.

23-08-2022
10
Top ervaring

Fijne communicatie, kwaliteit heel goed en prijs ook!

02-01-2022
10
top gasten

Er wordt goed mee gedacht en ideeën aangedragen het is net of ze aan hun eigen bedrijf aan het werken zijn, zo is de inzet. Naast het professionelen en zakelijke is er ook ruimte voor en grap en een lag. Het is echt samenwerken. Wat ze nog niet weten zoeken ze tot de bodem uit en maken ze hun zelf eigen. Wij blijven dus ;)

25-11-2021
10
Fijne samenwerking!

We zijn al jaren lang tevreden met de samenwerking. Activate your Business denk altijd mee en adviseert in duidelijke taal.

24-11-2021
9
Bedrijf denk mee in wat je wil met je website

Onze website door Activate Your Business laten bouwen en afspraken worden netje nagekomen. Ze zijn ook flexibel voor het geval je als klant zelf geen tijd hebt gehad om jouw aandeel tijdig te kunnen aanleveren. We zien ze als partner voor een lange termijn.

31-01-2020
10
Uitstekend geholpen!

Ik ben heel erg tevreden over de service van het Activate your Business team. Alles is netjes en op tijd opgeleverd! Bedankt!

12-12-2019
10
Hele snelle service en super tof team!

Ik ben heel blij met mijn keuze voor activateyourbusiness. Ik heb mijn losse ideeën eerst besproken met Paul en ondanks dat mijn ideeën nogal vaag en warrig waren, wist Paul al snel welke richting we op moesten gaan :-). Het eindresultaat is heel erg tof geworden, kan niet anders zeggen dan.. chapeau!

06-11-2019
10
Zeer snelle en proffesionele hulp

Een goede service duidelijke communicatie. Goed resultaat.

05-11-2019
10
Zakelijk, doeltreffend en behulpzaam!

Samen met mijn vrouw zijn wij een personal training studio geopend. Wij hebben eerder samen gewerkt met Justin. En dat is ook de reden dat wij bij Activate your business hebben aangeklopt. Dit bedrijf werkt doeltreffend. Is behulpzaam op alle fronten en reageren snel als er eventuele problemen of onduidelijkheden zijn. Dank je wel Activate your Business!

31-07-2019
9
Een hele fijne samenwerking!

Activate your Business heeft ons heel goed geholpen. Er was fijn contact en steeds zeer snelle terugkoppeling. Wij zouden hen zeker weer inschakelen voor een volgend project.

03-07-2019
10
Zeer tevreden!

We zijn erg tevreden met de samenwerking. Ze luisteren goed naar onze wensen, nemen de tijd. En het resultaat was boven verwachting! Ook nu de website eenmaal staat denken ze met ons mee over verbeteringen en de nieuwe doelen die we elk kwartaal stellen. Zeer tevreden!

24-05-2019
10
Fijne en betrouwbaar

Activate your Business, Hecht veel waarde aan persoonlijk contact. En zorg voor goede kwaliteit en goede service.

24-05-2019
10
Doen jullie werk perfect!

Jullie zijn een fijn bedrijf met de zaakjes op orde. Ik ben tevreden over mijn website en alles loopt op rolletjes.

22-05-2019
9
Goede en snelle service

Hier wordt echt meegedacht met de klant! Jullie werken professioneel en zoeken altijd naar de juiste oplossing.

21-05-2019
10
Zeer creatief en ruimdenkend team met veel kennis in huis

Activate your business heeft voor mijn onderneming de website, logo, visitekaartjes en alles wat daarbij komt kijken verzorgd. De ideeën die ik had hebben zij tot werkelijkheid gebracht in het ontwerp van de website, logo en visitekaartjes. Het eindresultaat was ver boven mijn verwachtingen, ik ben er dan ook zeer over te spreken! Een zeer professioneel team, heel erg vriendelijk en hele goede service. Bij een afspraak wordt je ontvangen op het kantoor in Studios Aalsmeer. het kantoor is zeer leuk ingericht, een fijne plek om samen ideeën over het project uit te wisselen, de koffie en een koek staan altijd klaar.

21-05-2019
10
Zeer creatief en ruimdenkend team met veel kennis in huis

Activate your business heeft voor mijn onderneming de website, logo, visitekaartjes en alles wat daarbij komt kijken verzorgd. De ideeën die ik had hebben zij tot werkelijkheid gebracht in het ontwerp van de website, logo en visitekaartjes. Het eindresultaat was ver boven mijn verwachtingen, ik ben er dan ook zeer over te spreken! Een zeer professioneel team, heel erg vriendelijk en hele goede service. Bij een afspraak wordt je ontvangen op het kantoor in Studios Aalsmeer. het kantoor is zeer leuk ingericht, een fijne plek om samen ideeën over het project uit te wisselen, de koffie en een koek staan altijd klaar.

20-05-2019
8
Een bedrijf waar je netjes en accuraat geholpen wordt.

Hebben verstand van zaken Zijn altijd klant vriendelijk Zijn oplossingsgericht Betrouwbaar

20-05-2019
10
Perfecte service en klantgericht meedenken.

De mensen van Activate your Business hebben onze website net even dat stukje meer gegeven. Alle diagnoses en statistieken worden perfect weergegeven en bijgehouden en dat komt ons bedrijf met een Internationaal karakter zeker te goede.

20-05-2019
10
Website helemaal naar mijn zin

Activateyourbusiness heeft mij geholpen met het maken van mijn website. Ze denken goed mee en reageren snel bij wijzigingen of problemen. Ik ben zeer tevreden met de service en het eindresultaat.

10-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Activate your Business , is een bedrijf zonder Poeha .Ze begrijpen wat je wil, en voeren dat ook uit. En vol ideeën om wat jij wil,nog beter te maken .

14-06-2018
9
4 sterren: goede service, goed behandeld


12-06-2018
8
4 sterren: goede service, goed behandeld

Paul en Justin spreken 'hele zinnen' en zijn absoluut deskundig. Dat ze af en toe ook eigenwijs zijn vind ik geen enkel probleem. Sterker nog; daarmee maken ze het onderscheid wat mij betreft.

08-06-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Activate your Business is bijzonder positief. Ik ben erg tevreden met de snelle oplevering, de manier en snelheid van communiceren en de kwaliteit van de producten die worden opgeleverd. Het is vooral heel fijn hoe ze meedenken om tot de optimale oplossing te komen. Ik beveel AyB van harte aan.

08-06-2018
8
4 sterren: goede service, goed behandeld


08-06-2018
9
4 sterren: goede service, goed behandeld


21-04-2018
9
4 sterren: goede service, goed behandeld

Het goede open contact en de persoonlijke benadering resulteren in duidelijke afspraken. Er is efficiënt gewerkt en men is snel van begrip.

19-04-2018
8
4 sterren: goede service, goed behandeld


07-04-2018
9
4 sterren: goede service, goed behandeld


04-04-2018
9
4 sterren: goede service, goed behandeld

Een betrouwbaar bedrijf die goed luistert naar de wensen van de klant en ben ik zeer tevreden over het eindresultaat.

04-04-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vlot, helder, direct en dachten goed met ons mee.

04-04-2018
8
4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne samenwerking gehad met Justin. Luistert naar wat de klant wilt en creërt verschillende mogelijkheden. Qua communicatie is hij ook altijd bereikbaar en snel. Ik raad een samenwerking zeker aan!

04-04-2018
9
4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij werken al jaren samen met Justin en sinds enkele maanden ondersteund Paul ook een aanvulling op de ontwikkeling van Vouchervandaag.nl

03-04-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen


03-04-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb heel goede ervaring gehad met Activate your Business, ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen , en dit vertaald naar een oplossing die ik zelf niet had verwacht. Snel , correct en tegen een betaalbare prijs.

03-04-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Paul en Justin hebben voor mijn bedrijf Verkoopuwkavel.nl een online en offline website ontworpen. DE website van Verkoopuwkavel.nl was echt aan vervanging toe. Zij luisteren echt naar de wensen van klanten, en daardoor worden de websites iets unieks en toch heel eigen. De reden om voor mij met Activateyourbusiness in zee te gaan, is uiteraard vanwege oa alle mooie websites die ze hebben gemaakt,de kennis die ze bezitten op diversen vlakken, maar vooral hun persoonlijke aanpak met de klant. Zeer prettige jongens om mee te werken, een echte aanrader!!

03-04-2018
9
4 sterren: goede service, goed behandeld

Activate your Business heeft voor par-av een perfecte website gerealiseerd met veel functionaliteit. Van concept tot realisatie hebben wij als zeer prettig ervaren.

Dit vinden klanten van ons


27-11-2022
1
Zeer slechte ervaring en geen response & resultaat na betaling

We hebben een zeer slechte ervaring gehad met de mensen van Activate your Business. We wachten al meer dan een jaar op ons resultaat en krijgen geen gehoor, terwijl we allang betaald hebben. Dit is niet ok en we accepteren dit niet.

23-08-2022
10
Top ervaring

Fijne communicatie, kwaliteit heel goed en prijs ook!

02-01-2022
10
top gasten

Er wordt goed mee gedacht en ideeën aangedragen het is net of ze aan hun eigen bedrijf aan het werken zijn, zo is de inzet. Naast het professionelen en zakelijke is er ook ruimte voor en grap en een lag. Het is echt samenwerken. Wat ze nog niet weten zoeken ze tot de bodem uit en maken ze hun zelf eigen. Wij blijven dus ;)

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Van de 36 beoordelaars raadt 97 % ons aan
Bekijk meer beoordelingen

Onze werkwijze

Dit is hoe wij te werk gaan

1

Inventariseren van wensen en doelen

Wij brengen eerst jouw wensen en doelen in kaart tijdens een intakegesprek. We denken graag mee in hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Vervolgens stellen wij een uitgebreide totaalofferte op.
2

Prototyping

Bij het ontwerpen van een nieuwe oplossing is het prettig om deze meteen te visualiseren. Wij combineren meerdere technieken om snel en eenvoudig tot een interactief prototype te komen.
3

Ontwikkeling van oplossing

Als het prototype is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van de oplossing. Omdat wij regelmatig maatwerk software schrijven is niets ons te gek.
4

Koppeling met andere systemen

Een geautomatiseerde online oplossing is tegenwoordig vrijwel altijd verbonden met meerdere andere systemen. Wij koppelen graag met andere API’s, ook als dat maatwerk is!
5

Lancering van de oplossing

Zodra jij tevreden bent met de oplossing zorgen wij ervoor dat we de lancering zo voorbereiden dat deze zorgeloos verloopt. Daarna kan jouw organisatie verder groeien!

Wat zijn jouw doelen en wensen?

Neem contact op met Justin om deze samen te bespreken!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Client 11
Client 12
Client 13
Client 14
Client 15
Client 16
Client 17
Client 18