Activate your Business heeft een erg grote rol gespeeld tijdens mijn studie

In november 2020 heb ik de studie HBO Communication Multimedia Design afgerond als webesigner & webdeveloper . Tijdens mijn studie en stage heb ik mijzelf ontwikkeld als een webdesigner en webdeveloper. Bij Activate your Business heb ik twee stages gelopen en heb ik mijn afstudeerproject gemaakt.

Activate your Business heeft dus een erg grote rol gespeeld tijdens mijn studie. Ik had er bewust voor gekozen om dit allemaal bij Activate te doen, omdat ik veel ruimte krijg om mijzelf te blijven ontwikkelen, maar ook omdat de sfeer bij Activate your Business altijd goed is. We werken samen als een team, waardoor ik altijd met plezier aan het werk ga.

Altijd maar willen ontwerpen

Als klein kind was ik gek op knutselen en was ik de hele dag door aan het tekenen. Ik wilde altijd al ‘dingen’ ontwerpen. Daarom ging ik een MBO-opleiding als ruimtelijk vormgever volgen. Op die opleiding voelde ik me niet helemaal op mijn plek en tijdens mijn stages ben ik op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Dat was het moment dat ik erachter kwam dat websites veel meer mijn ding waren om te ontwerpen.

Na mijn MBO schreef ik mij per direct in voor mijn HBO-studie en sprong gelijk in het diepe. Op het moment dat mijn studie begon, kon ik nog helemaal geen websites bouwen en het ontwerpen vond ik ook nog wat lastiger dan gedacht. Tot ik stage ging lopen bij Activate. Daar kwam ik er pas echt achter dat het ontwerpen van websites en het bouwen van de front-end echt mijn ding is!

Ben je benieuwd hoe wij een website ontwerpen? Neem dan hier een kijkje. Of als je meer wil weten over responsive websites kan je hier een kijkje nemen,

 

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer