Doordat wij winstgevende, conversie geoptimaliseerde websites ontwikkelen voor onze klanten, krijgen ze veel leads binnen. Al die e-mails, telefoontjes, nieuwe klanten en aanvragen, wij hebben de oplossing: SimpleLeads.

Simpel jouw leads (aanvragen) verwerken. Dat is SimpleLeads. Wij ontwikkelden SimpleLeads in opdracht van onze klanten. In de afgelopen jaren hebben we veel conversie geoptimaliseerde websites opgeleverd. Dit zorgde voor steeds meer aanvragen bij onze klanten. Positief, dat zeker, maar het moest wel handelbaar en overzichtelijk blijven.

SimpleLeads is een op maat gemaakte software voor het onderhouden, verwerken en ontvangen van leads (aanvragen) voor elke website of webshop. We hebben een gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld waar elke ondernemer of particulier mee overweg kan.

Je kunt alles beheren (en inzien!)

Beheer gemakkelijk je eigen klanten, contracten met klanten, notities en producten. Bij SimpleLeads hebben we de essentie van de tool altijd voor ogen gehouden: simpliciteit.

Je ziet direct hoe goed jouw website(s) gescoord heeft en welke nieuwste leads je hebt ontvangen. Daarnaast ontvang je netjes per nieuwe aanvraag een overzicht in je mailbox.

Wil je notities bij je aanvragen plaatsen in plaats van overal losse post-it’s op je bureau? Sla ze gemakkelijk op bij je aanvraag in SimpleLeads en profiteer van de handige zoekfunctie.

Je kunt ook verschillende producten aanmaken, zodat klanten aanvragen kunnen inschieten voor de specifieke, door jou aangemaakte producten.

SimpleLeads kan nog veel meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ervaar zelf alle functionaliteiten die SimpleLeads te bieden heeft.

Leads van meerdere website(s)? Geen probleem.

Bij SimpleLeads hebben we rekening gehouden met ondernemers die meerdere websites hebben voor hetzelfde doel, oftewel white-label websites. Heb jij meerdere websites die jouw product of dienst aanbieden en wil je de aanvragen die hierdoor gegenereerd worden graag overzichtelijk kunnen beheren? Geen probleem. Binnen SimpleLeads kunnen meerdere labels aangemaakt worden. Wij koppelen jouw website vervolgens aan een specifiek label en onze software doet de rest. Dus weg met al die losse mappen op je bureau en stap over naar overzichtelijk gegevens in de cloud.

Suggesties en maandelijkse updates

Doordat wij SimpleLeads voor onze klanten hebben ontwikkeld, is het een op maat gemaakte software voor velen. Heb jij toch specifieke wensen die jouw werkzaamheden dagelijks gemakkelijker maken? Stuur dan een mailtje naar info@activateyourbusiness.nl met jouw suggestie.

Wij updaten de software maandelijks en zo kan dus ook jij profiteren van de vele nieuwe suggesties van andere gebruikers van SimpleLeads. Zo maken we de software samen beter voor iedereen.

Vrijblijvende demo?

Ben je geïnteresseerd geraakt in SimpleLeads? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en passen zo nodig de software op maat aan om jouw dienstverlening nog een stukje beter te maken.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer