Het omzetten van een bezoeker naar een klant op basis van jouw uiteindelijke doel, wordt ook wel conversieoptimalisatie genoemd. Hoe meer gebruikers dagelijks worden geconverteerd, hoe sneller jij je doelen behaalt.

Er zijn veel wegen die naar Rome leiden. Zo zijn er ook veel mogelijkheden om jouw website of webshop optimaal te laten converteren. Afhankelijk van het type platform, de doelgroep en het gewenste doel beoordelen wij welke aanpassingen er aan jouw website, webshop of app gedaan moeten worden. Eén ding is zeker: een website of webshop kan áltijd verbeterd worden op het gebied van conversie.

Menselijk brein en psychologie

De kleinste dingen, die jij (waarschijnlijk) zelf over het hoofd ziet, leveren vaak de grootste conversieverbeteringen op. Psychologie en techniek gaan dan ook hand in hand bij conversieoptimalisatie. Daarom heeft Activate your Business verschillende psychologische opleidingen gevolgd om het menselijke brein en surfgedrag beter te leren begrijpen. Kleuren, call-to-action buttons, strategische plekken, duidelijke teksten en een juiste indeling van jouw webshop zorgen al snel voor een veel hogere conversie.

Leadgeneratie

Bij leadgeneratie is conversie het sleutelwoord. Waar ‘leads’ vroeger offline werden gegenereerd, worden deze tegenwoordig alleen nog maar online verkregen. Gebruikers willen zo snel mogelijk vinden wat ze zoeken. Conversieoptimalisatie zorgt ervoor dat de bezoeker vindt wat hij zoekt, op de plek waar hij of zij dit verwacht en daar dan ook echt de oplossing vindt voor zijn of haar probleem. Dit resulteert in een lead of aanvraag. Activate your Business heeft al veel verschillende leads genererende websites ontwikkeld.

Eerst bezoekers, dan conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie werkt pas echt als er bezoekers op de website zijn. Hoe meer mensen de website bezoeken, hoe groter de kans dat zij uiteindelijk een conversie vormen. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en de verschillende soorten marketing die Activate your Business aanbiedt, kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat gebruikers jouw website vinden. Als ze eenmaal in de webshop en/of op de website zijn, gaan we er door middel van conversieoptimalisatie voor zorgen dat ze ook daadwerkelijk converteren naar jouw gewenste doel.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer