Applicatieontwikkelaar

Nadat ik mijn VMBO-T diploma had behaald moest ik keuze maken over wat ik wilde studeren. Ik had veel dingen in gedachten maar ik heb uiteindelijk gekozen voor de opleiding Applicatieontwikkeling. Al snel begon ik kennis te maken met de basis van het programmeren. Ik voelde me snel thuis op de opleiding en had het erg naar me zin.

In het 2e jaar kreeg ik les van een nieuwe docent die PHP-les gaf. Na een paar lessen had ik het onder die knie en kon ik aan de gang gaan. Ik werkte heel veel vooruit, na een klein zetje leerde ik mezelf programmeren. Toen het tijd was om een stageplek te zoeken werd Activate your Business aangeraden door een school genoot. Ik kwam Anouar, die daar toen zelf stagiair was, vaak tegen op school en hing vaak met hem rond.

Tijdens mijn stage bij Activate your Business heb ik aan veel verschillende projecten gewerkt, er werd mij veel vertrouwen toegekend. Ik kon goed op weg met de ondersteuning van Justin. Zo heb ik ontzettend veel geleerd van hem en hij van mij natuurlijk =). Ik ben nu nog steeds onderdeel van het team van Activate your Business. Naast mijn opleiding software engineering aan de HvA ben ik gemiddeld één à twee dagen per week beschikbaar om het team te versterken. Ik hou me op een normale werkdag vooral bezig met het oplossen lastige back-end problemen.

Interessant feitje

Ik speel al ongeveer 8 jaar basketbal en speel momenteel in de eerste divisie. Dit is een divisie lager dan de hoogste divisie, en het is ook nog eens landelijk niveau. Dit betekent dat ik sommige weekenden wel twee uur moet reizen voor een wedstrijd. Het is het waard!

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer