Complete webshops

Jouw webwinkel 365 dagen per jaar geopend!

Je kunt letterlijk verkopen terwijl je slaapt met een webwinkel die het hele jaar 24 uur per dag geopend is. Wij bouwen webshops voor alle soorten producten. Wij realiseren omzet verhogende conversie optimalisatie waardoor jouw webwinkel zoveel mogelijk rendement behaalt.

Zelf beheren

Activate your Business werkt met gerenomeerde content management systemen om het beheer van jouw website zo simpel mogelijk te maken. Het beheren van pagina’s, berichten, foto’s, video’s en documenten is zeer gemakkelijk en overzichtelijk.

Een door Activate your Business veelgebruikt open-source systeem is WordPress, en dat heeft veel voordelen:

  • WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld.
  • Het is geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid.
  • De schaalbaarheid van WordPress is vrijwel oneindig, met veel doorontwikkelingsmogelijkheden
    Mocht je uiteindelijke liever een andere partij de website laten beheren dan kan dat.
  • WordPress is relatief veilig en stabiel.
  • Direct het geld op jouw rekening.
  • Door middel van integratie van betaalsystemen van gerenomeerde banken of betaalproviders zoals Mollie, Sisow, Pay, Buckaroo heeft u het geld direct op jouw rekening.
  • Klanten kunnen afrekenen met iDeal, Creditcard, Paypal en nog veel meer opties.

Door middel van promotiecodes en kortingsbonnen trek je nog meer bezoekers over de streep en verhoog je jouw verkoopcijfers.

Landingspages en lead-generatie

Wil jij een product of evenement in de markt zetten? Dan heb je soms voldoende aan een goede landingpage. Je weet waarschijnlijk al precies wie je doelgroep is en wat je wilt communiceren. Een simpele maar voor conversie geoptimaliseerde website van een enkele pagina kan al voldoende leads genereren. Activate your Business is gespecialiseerd in het bouwen van landingpages en websites voor leadgeneratie.

Zoekmachine optimalisatie

Een goede site moet ook goed gevonden kunnen worden, daarom zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. En gebruiken optimalisatie tools zoals Yoast en Google Search Console.

Meer over zoekmachine optimalisatie