Offcanvas
Alles onder één dak

Programmeurs & designers die meedenken

Wij zijn Activate your Business, een dynamisch tech-bedrijf met een hart voor innovatie. Onze unieke mix van persoonlijke aandacht, passie voor ons vak en professionele expertise maakt ons de ideale technische partner voor jouw onderneming.

Wij zijn technische specialisten

In ons team vind je pure technische expertise. Wij snappen het web en zetten deze kennis om in concrete resultaten. Bij ons geen vage beloftes, alleen heldere, efficiënte oplossingen die echt werken.

Jouw project krijgt bij ons de aandacht die het verdient, geoptimaliseerd naar jouw wensen en uitgevoerd met persoonlijke ambitie.

Wat technisch mogelijk is, maken wij werkelijkheid.

Onze tech-stack

Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van maatwerk software met Laravel en Vue.js, versterkt door Bootstrap voor een naadloze gebruikerservaring.

De portalen ontwikkelen we met VueJS en frameworks zoals Nuxt.js.

Onze websites zijn gebouwd op WordPress, waarbij elk thema vanaf de grond op maat gemaakt wordt om perfect aan jouw specifieke wensen te voldoen. We ontwikkelen ook eigen plugins om elke functionaliteit die je nodig hebt naadloos te integreren.

Wij spreken jouw taal

We onderscheiden ons door de kloof tussen business en techniek te overbruggen. Onze programmeurs zijn niet alleen technisch vaardig, maar ook meesters in communicatie: ze denken actief met je mee en verklaren complexe technische mogelijkheden in duidelijke taal.

Effectieve communicatie, snelle respons en efficiënte projectdoorlooptijden staan bij ons centraal.

ayb-team-werkvloer(5)
image00019
AYB-33

Technieken waar wij mee werken

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4
Logo 5
Logo 6
Logo 7
Logo 8
Logo 9

Teamwork makes the dream work

Hoe wij werken? Samen met jou. We werken graag samen met jou om onze krachten te bundelen. Jouw groei staat bij ons vooraan, want als jij groeit, dan groeien wij vanzelf mee. Samen is leuker dan alleen.

AYB-13

Wij brengen eerst jouw wensen en doelen in kaart tijdens een intakegesprek. We denken graag mee in hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Vervolgens stellen wij een uitgebreide totaalofferte op.

Bij het ontwerpen van een nieuwe oplossing is het prettig om deze meteen te visualiseren. Wij combineren meerdere technieken om snel en eenvoudig tot een interactief prototype te komen.

Als het prototype is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van de oplossing. Omdat wij regelmatig maatwerk software schrijven is niets ons te gek.

Een geautomatiseerde online oplossing is tegenwoordig vrijwel altijd verbonden met meerdere andere systemen. Wij koppelen graag met andere API’s, ook als dat maatwerk is!

Zodra jij tevreden bent met de oplossing zorgen wij ervoor dat we de lancering zo voorbereiden dat deze zorgeloos verloopt. Daarna kan jouw organisatie verder groeien!
Klaar voor? Let's activate

Dit vinden klanten van ons

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
10
Activate your Business is een alleskunner, oplossingsgericht en is betrokken bij uw organisatie
Activate your Business is een bedrijf dat graag met de klant meedenkt. Ze zijn oplossingsgericht en zetten vraagstukken duidelijk uiteen. Activate Your Business levert voor ons op maat gemaakte webshops, API integraties, applicatiebeheer, en veel meer. De betrokkenheid en persoonlijk aanpak staat hoog bij hen in het vaandel. Het bedrijf is een aanrader om uw (online) activiteiten naar de volgende stap te brengen!
10
13-03-2024
Fijne samenwerking
Wij werken al een aantal jaar samen met AYB en zij hebben ons enorm geholpen met onze IT vraagstukken.
10
06-03-2024
Top ervaring
Fijne communicatie, kwaliteit heel goed en prijs ook!
10
23-08-2022

Zij gingen jou voor

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Client 11
Client 12
Client 13
Client 14
Client 15
Client 16
Activate your Business B.V. © 2024