Elke dag iets nieuws

Iets nieuws ontdekken. Het is iets dat ik elke dag blijf doen en waar ik mijn plezier uithaal. Elke dag ben ik met iets anders bezig en dat is wat het werk leuk en vernieuwend houdt. Wat ik hierbij ook meekrijg is dat ik tegen nieuwe problemen aanloop en zo tot unieke en creatieve oplossingen kom. Bij elk project is er iets nieuws om in te verdiepen en meer over te leren, dit houd me gemotiveerd en enthousiast.

Ook al is het een nieuw probleem of eindelijk de juiste oplossing, altijd zijn er nieuwe dingen te ontdekken die ervoor zorgen dat een product iets unieks en vernieuwends wordt.

Een leerzame omgeving

Al vanaf de middelbare school had ik interesse in programmeren. Ik probeerde me te omringen met mensen die meer wisten van dit vak en op die manier probeerde ik alsmaar door te leren. In 2019 begon ik met mijn opleiding, Media Development op het Mediacollege Amsterdam, waar ik in aanraking kwam met de brede wereld van programmeren en ik wist dat mijn vermoeden correct was. Dit was wat ik wilde doen! Ik zorgde steeds voor nieuwe mensen om me heen waar ik door kon leren, ook zorgde ik naast school voor leerzame omgevingen door eigen initiatieven te tonen.

Vanaf februari 2021 startte ik als stagiair bij Activate your Business, hier ben ik omringd door ontzettend behulpzame mensen met dezelfde interesses.  Ik ben blij om een onderdeel van het team te zijn en hen te mogen versterken. En natuurlijk hoop ik hier veel te leren!

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer