Een website die werkt

Don, eigenaar van Loodgietersbedrijf Van Thiel, wilde gewoon een website die werkte. Hij wist dat hij veel klanten kon helpen met problemen in of om het huis, maar wist niet hoe hij ze kon bereiken. We hebben samen met Don een overzichtelijke, duidelijke en vooral toekomstgerichte website gebouwd.

Don kan gemakkelijk zelf nieuwe projecten en afbeeldingen toevoegen en er zo voor zorgen dat zijn laatste werk beschikbaar is. Want laten we eerlijk zijn; als je op zoek bent naar een loodgietersbedrijf, wil je wel zien wat ze eerder gedaan hebben.

Volledige identiteit, zowel offline als online

Voordat we aan de website konden beginnen, moest er eerst nog een huisstijl ontworpen. We kregen van de opdrachtgever totale vrijheid om een voorstel te doen voor de volledige identiteit van de onderneming. Vooral het logo is iets waar ik erg trots op ben. Het is de samenvoeging van de drie belangrijkste diensten van Loodgietersbedrijf Van Thiel. Daar omheen hebben we een bredere huisstijl ontwikkeld en doorgetrokken in de website. Voor de website hebben we eerst een prototype gemaakt, zodat Don van tevoren wist waar hij aan toe was.

Teksten voor de zoekmachines en de bezoeker

Onze tekstschrijver heeft prachtig werk geleverd door de verhalen van onze klant om te zetten in teksten. Die teksten zijn zo geschreven dat zowel bezoekers als de zoekmachine ze prettig vinden om te lezen.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer