Tijdens een intakgesprek werd als snel duidelijk dat ze bij Active Freight Management nét een stapje verder gaan. Dat zorgt ervoor dat ze vaak voor de lastigere logistieke opdrachten de uitgelezen partner blijken te zijn. Het begint vaak met een vraag zoals “Kunnen jullie ons helpen met een complexe zending naar Afrika?”, het antwoord is natuurlijk “Jazeker!”. De persoonlijke en klantgerichte manier van werken van Active Freight Management hebben wij als interactieve conversatie onderdeel gemaakt van het ontwerp.

De nieuwe responsive website is zo ingericht dat het als een bron van kennis en expertise kan dienen. De inhoud van de website wordt onderhuids door middel van gestructureerde gegevens direct aan de zoekmachines gevoed.

Active Freight is eigenlijk heel vergelijkbaar met Activate. Behalve dat de namen enorm veel op elkaar lijken en we in hetzelfde pand kantoor houden is vooral ook onze manier van zakendoen erg vergelijkbaar. Wij proberen een klant graag van A tot Z te ontzorgen, bij Active Freight niet anders. Veel van ons beiden klanten komen bij ons terecht omdat anderen hen niet volledig genoeg kunnen helpen. Voor ons was het dan ook zeer herkenbaar dat een conversatie met een potentiële klant vaak start met een specifieke vraag. Met dat in het achterhoofd hebben wij een voor de logistieke dienstverlenende sector vernieuwende website ontwikkelt. Een website waar de focus niet op de opdrachtnemer, maar juist de opdrachtgever ligt!

Het webdesign voor Active Freight Management zorgt ervoor dat de gebruiker zich op zijn/haar gemakt voelt. De website straalt rust uit zodat de informatie goed op de gebruiker overkomt. Maar de website is ook speels doordat we gebruik hebben gemaakt van illustraties en we een interactieve conversatie onderdeel hebben gemaakt van het design.
In het design hebben we de persoonlijkheid van Active Freight Management verwerkt. Door de hele website zie je de gezichten achter het bedrijf en een persoonlijk stukje tekst over de persoon. Ook kan de gebruiker op verschillende plekken de contactinformatie van het bedrijf vinden. Dit allemaal bij elkaar zorgt ervoor dat de website vertrouwen en expertise uitstraalt.
Voordat we de website realiseren, maken we altijd een prototype. Een prototype is een design waar de klant doorheen kan klikken. Niet alleen krijgt de klant een goed beeld van de website, maar het realiseren van de website wordt hierdoor voor ons ook een stuk makkelijker. We weten precies welke kleuren, vormen en lettertypes we gaan gebruiken en waar alles precies komt te staan. Ook kan de klant feedback geven op het prototype die wij vervolgens gemakkelijk en snel kunnen verwerken in het prototype. Wanneer de klant akkoord geeft op het prototype gaan wij aan de slag met het realiseren van de website.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer