Moderne marketing website

Leads op Maat is het jonge en frisse bedrijf van Levi van Wingerden. Ze focussen zich voornamelijk op online marketing, en leveren advertentiecampagnes in alle soorten en maten. Onze samenwerking leverde een moderne responsieve marketing website op.

Content, content, content

Bij Leads op Maat weten ze als geen ander hoe belangrijk content is voor een website die goed naar voren moet komen in de zoekresultaten. In verschillende blog-, diensten- en landingspagina’s informeren ze de bezoeker met uitgebreide teksten. Wij geven onder water alle technische vereisten zoals gestructureerde gegevens aan de zoekmachines door.

Levi wilde graag een stap verder met zijn bedrijf Leads Op Maat. Hij benaderde ons niet alleen voor het ontwikkelen van een nieuwe website, maar wij hielpen Levi ook met het uitdenken van zijn diensten en bedrijfsvoering. Wij weten als geen ander hoe belangrijk en fijn het is om met een ander te sparren over de kansen en mogelijkheden.

Na een aantal uitvoerige gesprekken bij ons op kantoor in Aalsmeer hebben we samen met Levi een nieuwe identiteit aan Leads op Maat gegeven. De nieuwe identiteit straalt professionaliteit en verstand van zaken uit. Hiermee kan Leads op Maat een nieuwe doelgroep bereiken en meer klandizie realiseren.

Gemaakt voor elk apparaat

Zeker in de markt van Leads op Maat maakt de bezoeker van de website minstens net zo vaak gebruik van een mobiel apparaat. We hebben dan ook, zoals altijd, een responsive website gemaakt die op alle apparaten de juiste uitstraling heeft. De inhoud en functionaliteiten zijn wel altijd beschikbaar, we stemmen het gewoon af op het schermformaat.

Levi gaf ons vrij spel om de volledige huisstijl onder handen te nemen. Het resultaat is een frisse, dynamische website met een goede verhouding tussen inhoud en afbeeldingen. De nadruk leggen we bij de “calls to action” en de uitstraling betrouwbaarheid waarborgen we in de referenties. Daar heeft Levi er genoeg van!

Als snel kwamen we tot een prototype naar wens en konden we de website gaan uitwerken. In goed overeenstemming was de website snel, zorgvuldig en volledig opgeleverd.

Samen met Paul heb ik de website voor Leads op Maat ontworpen. Omdat we vrij waren in het ontwerpen van de huisstijl, konden we goed onderzoeken wat wij het beste bij Leads op Maat vonden passen. Na het onderzoek hebben we een prototype ontworpen die al snel bij Levi van Leads op Maat in de smaak viel.

Nadat het prototype was goedgekeurd, zijn we de website gaan bouwen. Doordat we een prototype vooraf maken, weet de klant hoe de website eruit gaat zien, maar is het voor ons ook makkelijker om de frontend van een website te realiseren. Dit zorgt ervoor dat we de website snel, maar ook zorgvuldig kunnen opleveren.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer