Afilter.eu was na acht jaar toe aan nieuwe website met een meer moderne uitstraling. Wij hebben een responsive leadgeneratie website gemaakt die weer helemaal aansluit op de markt. Bij het nieuwe design van afilter.eu hebben wij de huisstijl behouden en die doorgevoerd in een heel nieuw ontwerp. Het is voor deze leadgeneratie website belangrijk dat er voldoende bezoekers langskomen. We hebben dus vol ingezet op zoekmachine optimalisatie en we draaien ook een uitgebreide online advertentiecampagne.

We zijn maandelijks bezig met het optimaliseren van een betere zoekmachinescore voor Afilter.eu. Doordat we alle vrijheid en veel vertrouwen van de klant krijgen kunnen we interessante nieuwe technieken gebruiken. Daardoor zien we in de statistieken altijd een stijgende lijn als het gaat om organische bezoekers.

Leadgeneratie

Bij het ontwerp van de website is veel rekening gehouden met conversieoptimalisatie, in andere woorden het omzetten van een bezoeker naar een nieuwe klant. We hebben voor leadgeneratie overal contactmogelijkheden toegevoegd, contactformulieren, het telefoonnummer, en zelfs een chatfunctie. Door slim gebruik te maken van statische analyse leren we steeds meer wie de klanten van Afilter.eu zijn en kunnen we hier steeds preciezer op adverteren.

Zoekmachine optimalisatie

Doordat wij al onze websites helemaal zelf ontwikkelen kunnen we vanaf het begin vol inzetten op goede SEO. Denk hierbij aan het implementeren van structured data, een juiste paginaopmaak en goede meta informatie. Dit zorgt ervoor dat de zoekmachines erg te spreken zijn over de website en Google en andere zoekmachines de website gemakkelijk kunnen uitlezen. Hierdoor zien we ook een maandelijkse stijging aan organische bezoekers. En het ontvangen van veel bezoekers is natuurlijk het doel van een leadgeneratie website!

Afilter is de grootste filterspecialist van Nederland & België. Daar hoort natuurlijk een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website bij. We hebben voor Afilter.eu gezorgd voor een overzichtelijke website met een gebruiksvriendelijke touch. Zo wordt er naar een paar minuten gevraagd door een support-medewerker of de klant ergens mee geholpen kan worden en hebben we het erg gemakkelijk gemaakt om een contactformulier in te vullen.

Advertentiecampagne

De advertentiecampagne van Afilter.eu is zo ingericht dat deze nieuwe bezoekers, bekende bezoekers én zelfs de bezoekers van concurrenten naar de website leidt. De uitgebreide tekstadvertenties zijn te vinden in de zoekmachine resultaten, terwijl je op veel websites nog een keer een display advertentie met afbeelding voorbij ziet komen! Tenminste, als je tot de doelgroep behoort.

Voor Afilter.eu is er altijd wat te doen, of het nu gaat om de website, marketingcampagne of e-mail. Zelfs de volledige migratie van alle bedrijfsbestanden naar de cloud. Van A tot Z mogen wij verzorgen. Door een totaalpakket aan te bieden kunnen wij alles actief monitoren en pro-actief handelen.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer