Leadgeneratie website

Een lead in het geval van GrondVoorParticulieren.nl is een bezoeker die contact opneemt of contactgegevens achterlaat. De indeling van de website, de manier waarop de teksten schrijven en de kleuren die we gebruiken zijn allemaal onderdeel van een strategie om de bezoeker zo snel mogelijk te laten converteren. De bezoekers die langs komen zijn op hun beurt weer op de website gekomen door de toepassing van zoekmachine optimalisatie (SEO) en een sterke marketing campagne (SEA).

Hoe zorg je ervoor dat een nieuw merk betrouwbaarheid uitstraalt en tegelijkertijd iemand aanzet tot het achterlaten van contactgegevens? Door een combinatie van bekende marketing technieken toe te passen in het ontwerp van de website. Dat is nog best een uitdaging als je het nieuwe merk ook een unieke uitstraling mee wil geven. De doelgroep van GrondVoorParticulieren.nl kan gelukkig relatief formeel aangesproken worden en dat zie je terug in de online identiteit.

Een sterk en simpel logo

Een goed logo is duidelijk leesbaar, heeft de juiste uitstraling en is herkenbaar. Als het geheel in slechts in één kleur gedrukt kan worden zou deze ook nog steeds aan deze vereisten moeten voldoen.

Het beeldmerk (icoon) van GrondVoorParticulieren.nl representeert een uitgelicht kavel. Het logo (ofwel de tekst) geven we zo weer dat een lange domeinnaam toch duidelijk leesbaar is.

Voor GrondVoorParticulieren.nl mogen we maandelijks verbetering doorvoeren om de zoekmachine optimalisatie te verbeteren. Wij krijgen hierin alle vrijheid om nieuwe uitdagende technieken te gebruiken. Het resultaat is duidelijk, het aantal organische bezoekers op GrondvoorParticulieren.nl stijgt maandelijks.

Op GrondVoorParticulieren.nl implementeren we op alle schermformaten technieken om de klant te verleiden om zijn of haar gegevens achter te laten. Zoals je kunt zien in de afbeelding links zijn de contactformulieren en groene “call-to-action” knoppen altijd duidelijk in beeld. Het invullen van de contactformulieren is erg gemakkelijk en snel gedaan.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer