Een webshop een unieke uitstraling geven

Best lastig, een responsive website ontwikkelen met een geïntegreerde webshop en dan ook nog eens zorgen dat deze de huiselijke sfeer van een onderneming uitstraalt. Zeker als je in het achterhoofd houdt dat het natuurlijk ook nog eens een SEO-knaller moet zijn en technisch nergens een kortere weg genomen mag worden. Vergeet ook niet dat de website volledig door de klant beheerbaar moet zijn. Ondanks dat we altijd klaar staan voor telefonische ondersteuning, willen we onze klanten volledige vrijheid geven als het gaat om het beheren van de inhoud. Gelukkig zijn we ervaren in het ontwikkelen van webshops met een unieke uitstraling. We hopen dat je de website als een volwaardig verlengstuk van de onderneming zult ervaren wanneer je een keer een bezoekje brengt aan het Tuinhuis Aalsmeer.

Voor Tuinhuis Aalsmeer hebben we een website ontworpen die de sfeer van het Tuinhuis uitstraalt. Bezoekers krijgen direct een warm welkom op de website, net zoals zij die ontvangen wanneer zij bij het Tuinhuis Aalsmeer binnenlopen.

Boekhoudkoppeling met SnelStart

Als je een webshop start, wil je er zeker van zijn dat je niet urenlang bezig bent met de bestellingen die daaruit voortvloeien. Een boekhoudkoppeling is dan de ideale oplossing. Zodra een order in de webshop binnenkomt, ontvang je daar een e-mail over. Als je de bestelling vervolgens hebt verzonden, geef je dat met een druk op de knop aan. En met diezelfde druk op de knop zorgen wij ervoor dat er in het boekhoudpakket naar jouw keuze een factuur wordt aangemaakt. Zo loopt altijd alles gelijk en hoef jij er niet over na te denken. Voor Tuinhuis Aalsmeer is een koppeling met SnelStart gemaakt, maar we zijn in staat om elk boekhoudpakket te koppelen.

Een jonge, gemotiveerde en lokale ondernemer, daar word ik altijd blij van! En dan ook nog eens uit Aalsmeer. Nicky, de bevlogen eigenaresse van Tuinhuis Aalsmeer, had ik een jaar eerder al eens ontmoet. Tijdens de Aalsmeerse Ondernemersverkiezing van het Jaar, waar ook zij voor genomineerd was, gaf ze een enthousiaste presentatie over haar onderneming. Toen Nicky vervolgens contact met ons opnam via Instagram, ben ik bij haar langs gegaan in het Tuinhuis. Na een goed gesprek deden wij een voorstel voor het ontwerpen van de website in de vorm van een prototype. Dat sloot eigenlijk al redelijk snel aan bij de wensen van Nicky. Een groot compliment voor Laura, die grotendeels verantwoordelijk is geweest voor dit pareltje van een webshop!

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer