Je wilt een op maat gemaakt systeem laten ontwikkelen, maar waar te beginnen? Een goed advies zou zijn: begin bij ons met een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden! We hebben verschillende systemen ontwikkeld voor uiteenlopende bedrijven, zoals op maat gemaakte webshops en complete, educatieve en audiovisuele platformen, en kunnen je hierover dus goed adviseren.

Waarom een op maat gemaakt ordersysteem of CMS?

Veel bedrijven hebben een eigen website of webshop. In eerste instantie kiest men vaak voor een gemakkelijke en goedkope oplossing: een standaardsysteem en/of CMS.

Bedrijven kiezen veelal voor een WooCommerce-, Magento of Shopify-webshop of voor een WordPress-website, omdat dit de makkelijkste weg is. Deze standaardsystemen zijn voor sommige bedrijven een goede oplossing en wij realiseren deze dan ook regelmatig. Zodra er echter wensen zijn die buiten de scope van deze systemen vallen, wordt het erg lastig om deze alsnog hierin te verwerken.

Een op maat gemaakt ordersysteem of CMS is ontwikkeld zoals jij dat wilt. Dit betekent dat het alles kan wat jij wilt en hoe jij dat wilt.

Wil je een eigen huisstijl voor jouw ordersysteem en wil je koppelingen met API’s die niet standaard zijn? Een op maat gemaakt systeem kan dan de juiste oplossing zijn.

Bekende ontwikkelsoftware voor CMS-systemen (zoals Laravel & Symfony)

Dankzij de verschillende op maat gemaakte softwares die wij hebben ontwikkeld voor onze klanten, hebben we ervaring met een aantal ontwikkelmethoden die wereldwijd bekend zijn, zoals LaravelPhalcon én Symfony.

Laravel staat wereldwijd bekend als een van de beste ontwikkelsoftwares voor het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties. Het is een set van technieken die ervoor zorgt dat een CMS of ordersysteem veiliger, eenvoudiger en sneller ontwikkeld kan worden.

Doordat het wereldwijd zo vaak gebruikt wordt, is er een grote community beschikbaar en wordt de software continu up-to-date gehouden met de laatste veiligheidseisen.

Onze werkwijze (SCRUM)

Alvorens wij starten met het ontwikkelen van het systeem, is het verstandig te bepalen wat exact jouw wensen en eisen zijn. Dit zetten we vervolgens in een Use Case Document of Requirements Document. We ontzorgen jou volledig en maken een uitgebreide planning, waarbij we gebruikmaken van de SCRUM-methodiek. We zorgen voor verschillende sprints van 2 of 4 weken waarin we jou als opdrachtgever tijdens elke iteratie een extra stuk van de applicatie laten zien en testen. Zo blijven beide partijen continu betrokken bij het project en (belangrijk!) kunnen wensen en eisen gewijzigd worden gedurende het project. De korte sprints en regelmatige oplevering verhoogt de effectiviteit van het team, wat leidt tot een optimale ROI (Return on Investment). De belangrijkste onderdelen van het systeem, die het meeste opleveren, worden namelijk als eerste ontwikkeld.

Je krijgt een overzichtelijk online portaal waarin je de voortgang kunt waarnemen. Daarnaast kan je in dit portaal de benodigde informatie aanleveren én is hier alle informatie omtrent het project beschikbaar. Zo zorgen we ervoor dat we gestructureerd en veilig omgaan met jouw gegevens en informatie.

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen?

Ongetwijfeld! Bel ons op of maak een vrijblijvende afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor om jouw wensen en eisen met ons te bespreken. We zullen jou vervolgens adviseren of een op maat gemaakte software het beste bij jouw wensen past.

Niet geschoten is altijd mis en de koffie wordt vers gezet, dus bel ons direct.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer