Ordersystemen / CMS

Je wilt een op maat gemaakt systeem laten ontwikkelen, maar waar te beginnen? Een goed advies zou zijn: begin bij ons met een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!

Wij hebben verschillende systemen ontwikkeld voor uiteenlopende bedrijven, denk aan op maat gemaakte webshops tot complete, educatieve en audiovisuele platformen, en kunnen je hierbij dus juist adviseren.

Waarom een op maat gemaakt orderusysteem of CMS?

Veel bedrijven hebben een eigen website of webshop. Vaak in eerste instantie kiezen bedrijven voor een gemakkelijke en goedkope oplossing: een standaard systeem en/of CMS.

Bedrijven kiezen vaak voor een WooCommerce, Magento, of Shopify webshop of voor een WordPress website, omdat dit een gemakkelijke weg is. Deze standaard systemen zijn voor sommige bedrijven een goede oplossing, met regelmaat realiseren wij deze ook. Maar zodra er wensen zijn die buiten de scope van deze systemen vallen wordt het vaak erg lastig om deze alsnog in deze systemen te verwerken.

Een op maat gemaakt order systeem of CMS is ontwikkeld zoals jij dat wilt. Dit betekent dat het alles kan wat jij wilt en hoe jij dat wilt.

Wil je een eigen huisstijl voor jouw order systeem en wil je koppelingen met API’s die niet standaard zijn? Een op maat gemaakt systeem kan dan de juiste oplossing zijn.

Een op maat gemaakt systeem is uniek en zorgt ervoor dat jij anders bent dan de concurrenten. Je kunt je bezoekers/doelgroep met deze specifieke software beter van dienst zijn en/of een completere dienstverlening bieden. Dit zorgt er logischerwijs voor dat je meer omzet genereert met je op maat gemaakte software.

Bekende ontwikkel software voor CMS systemen (zoals Laravel & Symfony)

Doordat wij verschillende op maat gemaakte software hebben ontwikkeld voor onze klanten hebben wij ervaring met een aantal ontwikkelmethoden die wereldwijd bekend zijn, zoals: LaravelPhalcon én Symfony.

Laravel is wereldwijd bekend als een van de beste ontwikkelsoftware om op maat gemaakte webapplicaties te ontwikkelen. Het is een set van technieken die er voor zorgt dat een CMS of Order systeem veiliger, eenvoudiger en sneller ontwikkeld kan worden.

Doordat het wereldwijd zo vaak gebruikt wordt is er een grote community beschikbaar en wordt de software continu up-to-date gehouden met de laatste veiligheidseisen.

Onze werkwijze (SCRUM)

Alvorens wij starten met het ontwikkelen van het systeem is het verstandig om te bepalen wat exact jouw wensen en eisen zijn. Dit zetten we vervolgens in een Use Case Document of Requirements Document. We ontzorgen jou volledig en maken een uitgebreide planning waarbij we gebruik maken van de SCRUM methodiek. We zorgen voor verschillende sprints van 2 of 4 weken waarin we jou als opdrachtgever elke iteratie een extra stuk van de applicatie laten zien en laten testen. Zo blijven beide partijen continu betrokken bij het project en (belangrijk!) kunnen wensen en eisen gewijzigd worden gedurende het project. Doordat de sprints kort zijn en er continu iets opgeleverd wordt verhoogt dit de effectiviteit van het team en biedt dit een optimale ROI (Return on Investment). De meest belangrijke onderdelen van het systeem, die het meeste opleveren, worden namelijk als eerste ontwikkeld.

Je krijgt een overzichtelijk online portaal waarin je de voortgang kan waarnemen. Daarnaast kun je in dit portaal de benodigde informatie aanleveren én is hier alle informatie omtrent dit project beschikbaar. Zo zorgen we ervoor dat we gestructureerd en veilig om gaan met jouw gegevens en informatie.

Ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen?

Ongetwijfeld! Bel ons op of maak een vrijblijvende afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor en bespreek jouw wensen en eisen met ons. Wij zullen jou vervolgens adviseren of een op maat gemaakte software het beste bij jouw wensen past.

Niet geschoten is altijd mis, en de koffie wordt altijd vers gezet dus bel ons direct.