Leaddistributie

Heb jij veel aanvragen, ofwel leads via jouw website of webshop, maar vind je het lastig om overzicht te houden? Doordat wij winstgevende, conversie geoptimaliseerde websites ontwikkelen voor onze klanten ervaren zij vaak dezelfde problemen. Al die e-mails, telefoontjes, nieuwe klanten en aanvragen. Wij hebben de oplossing: SimpleLeads.

SimpleLeads: Overzichtelijk je leads verwerken

Simpel jouw leads (aanvragen) verwerken. Dat is SimpleLeads. Wij ontwikkelden SimpleLeads in opdracht van onze klanten. In de afgelopen jaren hebben wij veel conversie geoptimaliseerde websites opgeleverd. Dit zorgde voor steeds meer aanvragen bij onze klanten. Positief, dat zeker, maar het moest wel handelbaar en overzichtelijk blijven.

SimpleLeads is een op maat gemaakte software voor het onderhouden, verwerken en ontvangen van leads (aanvragen) voor elke website of webshop. Wij hebben een gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld waar elke ondernemer of particulier mee overweg kan.

Je kunt alles beheren (en inzien!)

Beheer gemakkelijk je eigen klanten, contracten met klanten, notities en producten. Bij SimpleLeads hebben wij de essentie van de tool altijd voor ogen gehouden: Simpliciteit.

Je ziet direct hoe goed jouw website(s) gescoord hebben en welke nieuwste leads jij hebt ontvangen. Daarnaast ontvang jij netjes per nieuwe aanvraag een overzicht in je mailbox.

Wil jij notities bij je aanvragen plaatsen in plaats van overal losse post-it’s op je bureau? Sla gemakkelijk deze notities op bij je aanvraag in SimpleLeads en zoek hier gemakkelijk op.

Ook kan jij verschillende producten aanmaken, zodat klanten aanvragen kunnen inschieten voor de door jouw aangemaakte specifieke producten.

SimpleLeads kan nog veel meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ervaar zelf alle functionaliteiten die SimpleLeads te bieden heeft.

Leads van meerdere website(s)? Geen probleem.

Bij SimpleLeads hebben we rekening gehouden met ondernemers die meerdere websites hebben voor hetzelfde doel: White-label websites. Heb jij meerdere websites die jouw product of dienst aanbieden en wil je de aanvragen die hierdoor gegenereerd worden graag overzichtelijk kunnen beheren? Geen probleem. Binnen SimpleLeads kunnen meerdere labels aangemaakt worden. Wij kunnen vervolgens jouw website koppelen aan een specifiek label en onze software doet de rest.  Dus weg met alle losse mappen op je bureau en overzichtelijk naar de cloud.

Suggesties en maandelijkse updates

Doordat wij SimpleLeads voor onze klanten hebben ontwikkeld is het een op maat gemaakte software voor velen. Heb jij toch specifieke wensen die jouw werkzaamheden dagelijks gemakkelijker maken? Stuur ons een mailtje naar info@activateyourbusiness.nl met jouw suggestie.

Wij updaten de software maandelijks en zo kan dus ook jij profiteren van de vele nieuwe suggesties van andere gebruikers van SimpleLeads. Zo maken we samen de software beter voor iedereen.

Vrijblijvende demo?

Ben je geïnteresseerd geraakt in SimpleLeads? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en passen zo nodig de software op maat aan om jouw dienstverlening nog een stukje beter te maken.