Wij bouwen websites, apps & software met een unieke uitstraling.
Bel ons gerust! 085 - 130 62 45
Ponebook has been generated!

Websites

De website van jouw organisatie, merk of product valt of staat met een goed design. Een website is al lang niet meer alleen bestemd voor informatievoorziening. Wij activeren de gebruikers van jouw webpagina’s en zorgen voor meer resultaat en rendement.
meer over websites

Mobiele applicaties (apps)

Apps. Je telefoon staat er vol mee. Gebruikers voelen zich meer gebonden aan een app dan een mobiele website. Een app heeft bovendien een hoop voordelen t.o.v. een mobiele website. Hij is gebruiksvriendelijker, staat altijd op je hoofdscherm en bevat alleen de nuttige functionaliteiten uit de mobiele website. Wij bouwen apps in alle soorten en maten en zijn er verdomd goed in.
meer over mobiele applicaties (apps)

Webshops

Jouw webwinkel 365 dagen per jaar geopend! Je kunt letterlijk verkopen terwijl je slaapt met een webwinkel die het hele jaar 24 uur per dag geopend is. Wij bouwen webshops voor alle soorten producten. Wij realiseren omzet verhogende conversie optimalisatie waardoor jouw webwinkel zoveel mogelijk rendement behaalt. Zelf beheren Activate your Business werkt met gerenomeerde...
meer over webshops

Software

Heb jij op maat gemaakte, custom software nodig? Wij beschikken over de kennis van zowel back-end als front-end development. Wij bouwen custom back-end CMS-systemen, Front-end applicaties en complexe API's en koppelingen op maat. Wij doen dit in verschillende programmeertalen en verschillende vakgebieden.
meer over software
De koffie staat klaar.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer