Leadgeneratie

Een website is al lang niet meer slechts een “online visitekaartje”. Het is een tool voor leadgeneratie, oftewel om te worden ingezet om zoveel mogelijk aanvragen of aankopen te genereren. Maar daarvoor moet je wel eerst weten hoe je jouw doelgroep kunt aanspreken en benaderen, ofwel trechteren. Als je die bezoekers eenmaal op jouw website of webshop hebt moet je ze de juiste mogelijkheden bieden om over te gaan tot actie. Dat klinkt simpel maar er komt redelijk wat bij kijken, wij kunnen je helpen om een vliegende start te maken.

Leadgeneratie, meer klanten, meer omzet

Een lead, of het nu via de website, telefonisch, of via mond-tot-mond reclame komt, is veel geld waard. Bereken eens wat een lead jou kan opleveren. Deel je (verwachte) jaaromzet door het (verwachte) aantal klanten die jou die omzet gaan opleveren; dat is de waarde van een goede lead. Wij helpen je graag verder om jouw onderneming meer omzet te laten genereren, door middel van goede advertentiecampagnes of zoekmachine optimalisatie, goede landingpagina’s en conversie optimalisatie.

Marketingcampagnes met optimale trechters

Wat is je doel, meer naamsbekendheid, zoveel mogelijk conversies of juist mensen die jouw website ooit hebben bezocht opnieuw benaderen? En wie is je doelgroep? Is dat een zakelijke of particuliere klant, en is die snel geneigd om over te gaan tot actie of moet je die net zo lang paaien totdat deze bereid is om jouw product of dienst te overwegen? Wil je liever aan de slag met SEO, SEA of een combinatie van beiden? Veel vragen, veel verschillende antwoorden. Gelukkig hebben wij veel ervaring met de meest gangbare vormen van online én offline marketing.

Landingspagina’s met een hoog conversiepercentage

Een klant benaderen is één ding, maar dan moet je deze nog zover krijgen dat deze overgaat tot actie. Dat noemen we conversie optimalisatie. Wij kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden om gericht op jouw doel en doelgroep zoveel mogelijk leads te generen. Een conversiepercentage verhoging van 0,5% levert op duizend bezoekers al 5 nieuwe klanten op!

Leaddistributie, alle leads overzichtelijk online verwerken

Wij zijn de trotse ontwikkelaar van SimpleLeads! Software die er helemaal op gericht is om met zo min mogelijk moeite al je leads online te verwerken. Leadgeneratie uit je website wordt automatisch verwerkt, contacten maakt het systeem voor je aan, je kunt notities plaatsen en contracten koppelen. Want als professional ben jij toch veel liever bezig met de daadwerkelijke verkoop?

Ben je geïnteresseerd in SimpleLeads? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en passen zo nodig de software op maat aan om jouw dienstverlening nog een stukje beter te maken.