Leadgeneratie

Een website is al lang niet meer slechts een “online visitekaartje”. Het is een tool voor leadgeneratie, oftewel om te worden ingezet om zoveel mogelijk aanvragen of aankopen te genereren. Maar daarvoor moet je wel eerst weten hoe je jouw doelgroep kunt aanspreken en benaderen, ofwel trechteren. Als je die bezoekers eenmaal op jouw website...
meer over leadgeneratie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De kunst van het begrijpen wat een zoekmachine wil weten, dat noemen we zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Want Google leest een website op een heel andere manier dan dat jij dat doet. Denk aan de manier waarop de teksten zijn geschreven, hoeveel woorden de tekst bevat en welke sleutelwoorden je in die teksten gebruikt. Maar het is vooral ook belangrijk dat de code van de website goed is geschreven en dat er gestructureerde gegevens geïmplementeerd worden in de website.
meer over zoekmachine optimalisatie (seo)

Zoekmachine marketing (SEA)

Iedereen wil bovenaan staan in de zoekresultaten. Dit kun je met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie voor elkaar krijgen, dat noemen we organische zoekresultaten. Echter bereik je hiermee maar een beperkt segment van je potentiële klanten. Betaalde advertenties zullen door de zoekmachine, mits ze goed geconfigureerd zijn, altijd hoger staan dan jouw pagina's zónder zoekmachine marketing. Wij kunnen unieke, conversie geoptimaliseerde advertenties maken om jouw bezoekersaantallen te vergroten.
meer over zoekmachine marketing (sea)

Conversie optimalisatie

Een website of webshop heeft zijn uiteindelijke doel pas gehaald als de bezoeker de actie pleegt waar jij (financieel) beter en gelukkiger van wordt. Het converteren van de gebruiker naar jouw uiteindelijke doel wordt ook wel Conversie Optimalisatie genoemd. Hoe meer gebruikers dagelijks worden geconverteerd, hoe sneller jij je doelen haalt. 
meer over conversie optimalisatie

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer