Wij bouwen websites, apps & software met een unieke uitstraling.
Bel ons gerust! 085 - 130 62 45
Ponebook has been generated!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De kunst van het begrijpen wat een zoekmachine wil weten, dat noemen we zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Want Google leest een website op een heel andere manier dan dat jij dat doet. Denk aan de manier waarop de teksten zijn geschreven, hoeveel woorden de tekst bevat en welke sleutelwoorden je in die teksten gebruikt. Maar het is vooral ook belangrijk dat de code van de website goed is geschreven en dat er gestructureerde gegevens geïmplementeerd worden in de website.
meer over zoekmachine optimalisatie (seo)

Zoekmachine marketing (SEA)

Iedereen wil bovenaan staan in de zoekresultaten. Dit kun je met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie voor elkaar krijgen, dat noemen we organische zoekresultaten. Echter bereik je hiermee maar een beperkt segment van je potentiële klanten. Betaalde advertenties zullen door de zoekmachine, mits ze goed geconfigureerd zijn, altijd hoger staan dan jouw pagina's zónder zoekmachine marketing. Wij kunnen unieke, conversie geoptimaliseerde advertenties maken om jouw bezoekersaantallen te vergroten.
meer over zoekmachine marketing (sea)

Conversie optimalisatie

Een website of webshop heeft zijn uiteindelijke doel pas gehaald als de bezoeker de actie pleegt waar jij (financieel) beter en gelukkiger van wordt. Het converteren van de gebruiker naar jouw uiteindelijke doel wordt ook wel Conversie Optimalisatie genoemd. Hoe meer gebruikers dagelijks worden geconverteerd, hoe sneller jij je doelen haalt. 
meer over conversie optimalisatie

Social media marketing

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een website, webshop of applicatie is pas af als échte gebruikers er gebruik van maken. Hoe bereik je deze klanten en/of gebruikers? Social media marketing is een van de manieren, naast Zoekmachine Optimalisatie (SEO), SEA en offline marketing is ook Social Media Marketing een goede bron van het werven van doelgerichte gebruikers.
meer over social media marketing
De koffie staat klaar.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer