Webhosting

Alles gebeurt op het web. Elke website, webshop of app die jij bezoekt heeft ergens op het web een plek waarop de gegevens, logica en code bewaard wordt die er voor zorgt dat jij dagelijks de zaken kan doen die jij wilt op je smartphone, laptop of computer. Webhosting, de plek op het web, is belangrijker dan ooit. Het moet betrouwbaar en snel zijn. Wij kunnen dat voor jou regelen.

Webhosting wordt vaak afgenomen bij grote hostingpartijen. Deze hostingpartijen hebben grote datacenters opgekocht waar veel grote servers staan met veel plek voor jouw website. Helaas blijkt vaak dat jij maar een (erg) klein deel krijgt van deze grote servers, je betaald de hoofdprijs en de servers worden steeds voller gepropt met nieuwe klanten. Jij deelt dus jouw ruimte op de server met duizenden anderen.

Activate your Business heeft een eigen server afgenomen bij een goede, ervaren en gerenommeerde hosting-partner. Onze server(s) wordt alleen gebruikt door onze klanten; dit houdt een stuk minder hostingpakketten in dan bij de grote hostingpartijen. Hierdoor zijn onze servers stabieler, betrouwbaarder en sneller dan de grote concurrenten. Dit resulteert in een snellere, gebruiksvriendelijkere website die snel geladen wordt en altijd beschikbaar is.

Wij zijn duidelijk over wat jij krijgt. Er zijn geen addertjes onder het gras en bovendien kan je ons altijd alles vragen.

Verschillende pakketten

Niet elke website, webshop of applicatie heeft dezelfde vereisten. Een website of webshop die duizenden bezoekers per dag ontvangt heeft meer kracht nodig dan eentje die er maar een paar honderd bezoekers per dag ontvangt. Dit resulteert in verschillende pakketten, gebaseerd op de behoeftes en vereisten van de klant. Wij kijken naar wat jouw website nodig heeft om de snelheid en stabiliteit te behalen die wij beloven. Hierdoor weet je dus ook zeker dat je niet te veel betaald voor een pakket dat je eigenlijk niet nodig hebt.