Google Cloud & Office 365

‘Werk jij al in de cloud?’ Je hoort het vaak op verjaardagen, feestjes en andere evenementen. Veel organisaties werken met een gedeelde server op het kantoor of werken met eigen gemaakte interne communicatie. Dit werkt vaak heel goed, maar helaas zitten hier ook een hoop nadelen aan. Werken in de Cloud is hiervoor een oplossing.
meer over google cloud & office 365

Webhosting

Alles gebeurt op het web. Elke website, webshop of app die jij bezoekt heeft ergens op het web een plek waarop de gegevens, logica en code bewaard wordt die er voor zorgt dat jij dagelijks de zaken kan doen die jij wilt op je smartphone, laptop of computer. Webhosting, de plek op het web, is belangrijker dan ooit. Het moet betrouwbaar en snel zijn. Wij kunnen dat regelen.
meer over webhosting

Domeinregistratie

De allereerste stap in het online op de markt brengen van jouw merk of product is de domeinregistratie. Domeinen zijn niets meer dan een label aan jouw website of webshop, waardoor jouw bezoeker jouw website weet te vinden.
meer over domeinregistratie

Applicatiehosting

De volgende stap na de ontwikkeling van jouw applicatie is hosting. Elke applicatie dient beschikbaar te worden gesteld voor de doelgroep die jij met jouw applicatie wilt bereiken. Dit kan openbaar of intern binnen jouw organisatie zijn.
meer over applicatiehosting

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer