Samen met Paul ben ik bij RL Racing, op het circuit van Zandvoort, langs geweest om te kijken wat RL Racing is en wat zij doen. Een jongensdroom kwam uit: we mochten een sessie van 10 minuten in de bewegende simulator doorbrengen op het circuit van Zandvoort in een Formule 1-auto.

Je begrijpt dat mijn motivatie nu hoger was dan ooit. Meer mensen moesten deze beleving meemaken. Ik heb me voornamelijk bezig gehouden met de boekingsflow die in de website is verwerkt. Klanten kunnen op elke pagina gemakkelijk een sessie reserveren en worden uiteindelijk allemaal naar hetzelfde doel geleid: een ritje in de simulator om het gevoel zelf te ervaren!

Toen wij bij Rob Laurs mochten komen kijken naar de simulatoren die hij heeft staan, werden we verwend met levendige verhalen over zijn rijke racehistorie. Prachtige anekdotes gecombineerd met technische kennis en een hele hoop energie maakt RL Racing een leuke klant om voor te werken. We begonnen met slechts de huisstijl, die RL Racing al in vele uitingen had doorgevoerd. Wij hebben ervoor gezorgd dat de online identiteit weer helemaal in pas loopt met de huisstijl. De combinatie van prachtige foto’s en het interessante concept, maakt dit een project uniek in zijn soort.

Ga vooral een simulatorsessie reserveren, het is een prachtige ervaring!

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer