Body Language Academy is een gespecialiseerd instituut in non-verbale communicatie en menselijk gedrag. Hierbij hoort natuurlijk een website waarbij dit duidelijk overkomt op de bezoeker.

In de nieuwe website hebben we hetzelfde kleurenpalet behouden als de oude website. Verder is de layout helemaal vernieuwd en van deze tijd. De gebruiker komt hierdoor op een frisse en overzichtelijke website.

Op de verschillende trainings-/cursuspagina’s dient de klant te kunnen kiezen uit de trainingen die in die categorie aangeboden worden. We zorgden ervoor dat Body Language Academy zelf deze trainingen kan beheren in de backoffice. Het personeel van Body Language Academy kan aangeven hoeveel dagen de training duurt, op welke locatie deze gegeven wordt en welke kosten de training met zich meebrengt.

Daarnaast kunnen zij aangeven hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Zo weet de gebruiker direct hoeveel mensen zich al hebben ingeschreven en zorgen we tegelijkertijd voor een stukje urgentie.

Bijna elke maand komt het team van Body Language Academy met leuke, interessante uitdagingen en ideeën, die we vervolgens voor ze mogen ontwikkelen. Omdat er altijd ruimte is om mee te denken en te adviseren, ervaar ik het als een fijne samenwerking met het team van Body Language Academy.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer