Na mijn studie HBO Bedrijfskundige Informatica, ben ik gaan werken als Lead Software Developer. Ik heb software ontwikkeld wat op websites draait van grote ov-bedrijven, reisorganisaties en verschillende mediabedrijven.

Naast het ontwikkelen van software voor op de websites heb ik ook dashboards gemaakt waarin analytische en financiële data wordt getoond. Om het dashboard te laten functioneren heb ik de data uit verschillende API’s en CRM-software gehaald en verwerkt. Met een API kan je communiceren tussen computers en zo data uitwisselen. Ik maakte niet alleen gebruik van API’s van andere bedrijven, maar ik bouwde deze ook zelf.

Wat ik leuk vind aan het bouwen van software is dat je het voor een doel maakt. Wat jij maakt wordt ook echt gebruik. Ik kan zowel voor front-end als voor backend software ontwikkelen. Niets gaat mij te ver daarin, ik zie problemen graag als een uitdaging.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke gamer, maar ik vind ook veel ontspanning in het draaien van plaatjes (voor de jongere generatie, dj spelen dus 😉 ).

Bij Activate wil ik er staan voor de klanten en zorgen dat hun website of systeem optimaal functioneert, zodat zij met een gerust gevoel hun onderneming kunnen runnen!

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer