Waar begonnen?

Mijn achtergrond ligt in de Direct Marketing, waarbij ik voor diverse opdrachtgevers mij richtte op database analyses voor e-mailmarketing en telemarketing campagnes. Ondanks dat ik van kleins af aan al trachtte spelletjes en applicatietjes te maken, is mijn carrière niet begonnen in de code.

Passie

Het bloed is toch gegaan waar het niet kruipen kan. Sinds ca. 2014 ben ik mij volledig gaan richten op het front-end en webdevelopment vak. Eerst in de avonduren lessen volgen en voor vrienden websites maken, maar later steeds serieuzer en met een KVK nummer in de tas actief opdrachten gaan zoeken en uitvoeren.

Het mooie aan dit vak vind ik het creatief en inventief bezig zijn. Niet in de laatste plaats voor bijvoorbeeld de klant, maar ook van mezelf en de mensen waarmee ik kan werken.

Mijn kracht zit erin dat ik met beschikbare middelen kan komen tot oplossingen. Alles moet toch gewoon kúnnen?

Op mijn plek

Het zelfstandig werken als ZZP’er is leuk en kent zijn voordelen. Maar ik miste ook een duurzaam team om mij heen. Voor zowel het sociale, maar ook om samen met anderen te werken aan brede projecten en eigen skills. Het development vak staat nooit stil. Zodoende kwam ik bij Activate your Business terecht, waar ik me thuis voel in een ‘jong’, opportunistisch en toch bovenal professioneel team.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer