Begonnen als zelfstandige

Al meer dan 10 jaar ben ik ondernemer, niet zo heel gek want ik ben ook al bijna 31 jaar oud. Ik ben begonnen als een student Interactief Ontwerpen aan het Mediacollege Amsterdam. Direct na mijn studie ben ik gestart als freelance ontwerper en maakte ik voornamelijk huisstijlen, drukwerk en websites voor kleine ondernemers in de regio.

Tijdens mijn vervolgstudie Audiovisueel Ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam leerde ik de wereld van videocommercials kennen. Ik verlegde mijn focus en werd uiteindelijk werkzaam als animator en compositor. Dat laatste is gewoon een duur woord voor de nabewerking van video’s.

Steeds een stapje verder

Doordat ik uiteindelijke als freelancer zowel grafische, interactieve als audiovisuele uitingen kon produceren, kon ik mijn netwerk steeds verder uitbreiden. In 2017 werd ik bij een nieuwe opdrachtgever uitgenodigd om voor langere tijd enkele dagen per week mee te helpen om de online bedrijfsidentiteit te versterken.

The perfect match

Daar, bij die opdrachtgever in Naarden, kwam ik eigenlijk meteen Justin al tegen. Sterker nog, hij was adviseur van de opdrachtgever tijdens mijn intakegesprek.

Nadat ik daar ongeveer een half jaartje zat, werd ik samen met Jussie op een grootschalig project gezet: een online platform waar rechtzoekenden een geschikte jurist of advocaat kunnen inschakelen.

Na flink wat nachtjes doorwerken wisten Justin en ik elkaar goed te vinden. Het viel me op dat zijn technische development skills erg goed samen gingen met mijn kennis van het visueel verpakken en vermarkten daarvan.

De grootste stap tot nu toe

Tijdens een pilsje vertelde Justin dat hij ook erg te spreken was over onze samenwerking en dat ook hij op zoek was naar de volgende grote stap. Fast-forward naar begin 2018 en Activate your Business is geboren.

Door onze beiden klantenbestanden samen te voegen, wisten we veel nieuwe business te genereren én natuurlijk te activeren!

We groeien gestaag en weten steeds nieuwe, innovatieve producten op de markt te zetten. Het hoofddoel is om onze klanten verder te helpen in de online wereld. Als zij groeien, dan groeien wij ook. Het leukste vind ik dan ook het leren kennen van de ondernemingen van onze klanten.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer