Elke dag met plezier naar mijn werk

Na het afmaken van mijn opleiding Applicatieontwikkeling ben ik gestart bij Activate your Business. Sindsdien ga ik elke dag met veel plezier naar m’n werk toe.

Een werkdag is voor mij namelijk elke dag anders en dat maakt het leuk. De ene keer ben ik bezig met het ontwikkelen van een compleet nieuwe functionaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de implementatie van een nieuwe betaalmethode voor een webshop of het koppelen van een API aan onze huidige systemen en al het benodigde daarop aansluiten. De andere keer vorm ik een oude functionaliteit om tot iets compleet nieuws.

Voor echte klanten aan het werk

Recent heb ik bijvoorbeeld voor VoucherVandaag.nl onze oude toepassing van Mollie herschreven. Dit was nodig om de toepassing in de toekomst te laten samenwerken met het nieuwe project dat er aan zat te komen. We gingen een extra betaalmethode implementeren, namelijk Klarna. Daardoor konden de klanten van VoucherVandaag.nl nu bestellingen achteraf betalen. Het kostte veel uitzoekwerk, maar de functionaliteit wordt nu dagelijks gebruikt!

Voor de niet-nerds: Mollie is een betaalprovider die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld via iDEAL te betalen in een webshop!

Een leuk team

Naast hard werken, deadlines halen en kwaliteit leveren, is er bij ons vooral veel lol en plezier. Ik heb een hoop leuke collega’s en de goede balans in afwisseling van werkzaamheden is wat Activate your Business zo’n leuke werkplek maakt. Zo hebben we een team waar we met z’n allen aan meerdere projecten werken om samen tot iets moois te komen. Omdat we allemaal van elkaar weten waar we mee bezig zijn, kunnen we elkaar ook feilloos aanvullen en een goed eindproduct leveren.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer