Wie ben ik en wat doe ik

Mijn naam is Josefien Matla, ik ben 22 jaar oud en studeer Communicatie Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik loop op dit moment stage bij Activate Your Business, waar ik mij bezig ga houden met het maken van prototypes voor responsive websites.

Mijn stageperiode bij Activate your Business

Mijn passie is om mooie ontwerpen te mogen maken. Bij Activate your Business geven ze mij de mogelijkheid om mij daar mee bezig te houden.  En leer ik om mooie ontwerpen te maken voor responsive websites en webshops. Als ik bezig ben met het ontwerpen van websites zijn er veel zaken belangrijk maar het belangrijkste is dat de opdrachtgever tevreden is.

Naast het ontwerpen ben ik ook leergierig, ik wil graag alles weten van front-end development. Gelukkig is Activate your Business van alle markten thuis en kan en mag ik ook aan deze vaardigheden werken binnen mijn stageperiode.

Waarom dit beroepsveld?

Persoonlijk hou ik erg van het creatieve sector ik ben daarin ook vóór mijn huidige studie werkzaam geweest. Dat was met name in de evenementen sector en bij film- en televisieproducenten. Ik hou van creatieve en mooie oplossingen, dit kan ik goed kwijt in de nieuwe media door mooie ontwerpen te creëren voor responsive websites. Ik vind het interessant om te ontwerpen en een mooi product op te leveren waar de gebruiker en de opdrachtgever blij van worden.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Logo

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer