Bij Activate your Business hou ik me dagelijks bezig met web development en klantensupport. Ik beantwoord de vragen van klanten en zet dit door naar de juiste collega. Zelf hou ik me vooral bezig met front-end development en SEO-optimalisaties. Hiermee zorg ik ervoor dat jouw website of software een gebruiksvriendelijk ontwerp heeft en met een goede SEO meer bezoekers trekt.

Web developer in wording

In totaal heb ik bijna 11 maanden stage gelopen bij Activate your Business, mijn eerste stage startte in september 2018. tijdens mijn stage werd ik door Paul opgeleid tot een professioneel web developer. Ik hield me tijdens die eerste stage vooral bezig met het ontwikkelen van prototypes en het vervolgens bouwen met behulp van HTML, CSS en JavaScript. Ik mocht mijn eerste stage verlengen met een tweede, het gebeurt niet vaak dat dit mag, meestal moet de student zijn tweede stage periode bij een ander bedrijf volgen. Omdat ik zelf ontzettend veel heb geleerd tijdens mijn eerste stage en had aangegeven bij mijn stage coördinator dat er nog veel meer viel te leren, mocht ik mijn stage verlengen. Wel moest ik tijdens mijn tweede stage een andere vaardigheid leren dan web development.

Van web naar app

Bij Activate your Business is dat uiteraard geen probleem, intern is er genoeg kennis. Doordat Justin zelf een ervaren app developer is, koos ik ervoor om te leren hoe ik apps kon ontwikkelen, iets waarmee ik me nooit mee bezig had gehouden. In mijn tweede stage heb ik geleerd hoe ik een uitgebreid stappenplan kan maken en hoe ik dit plan vervolgens kan gebruiken om een app te bouwen. Een app ontwikkelen is niet zo eenvoudig als het maken van een website. Een app moet namelijk aan veel meer dingen voldoen, denk hierbij aan de schaalbaarheid op tablets, smartphones en op welke platforms moet de app beschikbaar zijn, alleen IOS of ook Android. Hier zijn allemaal eisen aan gesteld en dit moet je vooraf goed onderzoeken en vergelijken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Justin heeft mij in mijn tweede stage geleerd hoe ik een app kan ontwikkelen met behulp van een goede voorbereiding en een doordacht plan.

Volwaardig teamlid en dagelijks aanspreekpunt voor de klant

Na het afmaken van mijn stage en het halen van mijn eindexamen boden Justin en Paul mij een contract aan om bij hun in mijn tussenjaar te komen werken als web developer en support medewerker. Sindsdien is geen dag hetzelfde, elke dag leren we individueel en samen iets nieuws. We zijn gegroeid tot een ijzersterk team dat klaar staat om jouw ideeën te realiseren. In september 2020 start ik met mijn nieuwe HBO studie Communication and Multimedia Design op de HVA.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer