Over mij

Ik heb verschillende hobby’s en muziek maakt een belangrijk deel uit van mijn leven. Ik luister veel verschillende stijlen. Ik hou van reizen, nieuwe plaatsen bezoeken en culturen ervaren. In mijn vrije tijd probeer ik te lezen, af en toe iets lekkers te koken en een drankje te doen met vrienden. Mijn sterke punt is dat ik communicatief vaardig ben en goed met mensen en groepen om kan gaan. Mezelf constant verbeteren en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen is voor mij cruciaal!

Mijn zoektocht

Na het afmaken van mijn MBO-opleiding Applicatieontwikkelaar besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik ervoor gekozen om ’s avonds software engineering te gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam, in combinatie met een baan in het vakgebied. Mijn motivatie om tegelijkertijd te werken en studeren is niet het geld; ik wilde vooral op zoek gaan naar de ervaring die niet opgedaan kan worden tijdens de lessen op school.

De omschrijving van een “perfect” bedrijf voor mij is een jong bedrijf met visie, dat zijn werknemers serieus neemt. Daar sluit Activate your Business perfect bij aan. Sinds mijn eerste gesprek met Justin en Paul voelde ik me al deel van Activate your Business. Zo vond ik de uitgelezen kans om te werken in een bedrijf waar ik elke dag nieuwe dingen leer. Een goede combinatie met mijn studie.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Logo

Activate your Business B.V.
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer