De rol van Activate your Business tijdens mijn studie

Momenteel zit ik in me laatste jaar van me huidige opleiding “Applicatieontwikkelaar”. Op het ROC heb ik de basis van programmeren geleerd, en hoe ik me kennis zelfstandig kan uitbreiden en zelf nieuwe vaardigheden kan leren. Daar hebben Justin en Paul een belangrijke rol in gespeeld tijdens me eerste stage periode.

Ik startte mijn eerste stage bij Activate in 2018, ik heb ontzettend veel kunnen leren tijdens me stageperiode, omdat ik aan meerdere projecten mee mocht werken. Ik heb mezelf zowel persoonlijk als zakelijk kunnen ontwikkelen met hulp van de goede en intensieve begeleiding van Justin en Paul. Naast dat het heel goed klikte met iedereen bij Activate your Business, was ik ervan overtuigd dat ik nog veel meer kon leren bij Activate. Dit was reden genoeg om met Justin en Paul te bespreken of ik nog een keer stage kon lopen. Dat kon en nu ben ik met mijn afstudeerstage!

Kortom Activate Your Business is the place to be om jezelf verder te ontwikkelen in een hecht en gezellig team!

Toekomstvisie

Na het behalen van mijn MBO diploma ga ik door studeren aan de HVA voor mijn HBO diploma als software engineer. Mijn einddoel is namelijk complexe software te kunnen uitdenken en bouwen.

Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient

Wij zijn Activate your Business, een jonge onderneming gevestigd in Aalsmeer. Wij bouwen doelgerichte websites, webshops, apps en software op maat en geven die een unieke uitstraling. Onze oplossingen zijn vriendelijk voor de gebruikerszoekmachines én beheerders.

Justin Oud

Mede-eigenaar

Software engineer, Back-end developer
Justin Oud

Paul te Riele

Mede-eigenaar

Front-end developer, Marketeer
Paul te Riele

Activeer jouw onderneming

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap.

Logo

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer