Responsive websites

De website van jouw organisatie, merk of product valt of staat met een goed design. Een website is al lang niet meer alleen bestemd voor informatievoorziening. Wij activeren de gebruikers van jouw webpagina’s en zorgen voor meer resultaat en rendement.

Website op maat

Activate your Business maakt responsive websites op maat zodat jouw boodschap goed aan komt bij de doelgroep. Wij denken mobile-first en inhoudsgericht. De site zal goed vertoonbaar zijn op desktops, tablets, mobiele telefoons en andere mobiele apparaten. Bij het bouwen van een website gebruiken wij een werkwijze die zichzelf bewezen heeft op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie. Een website van Activate your Business kunt u zelf beheren maar ook laten beheren.

Zelf beheren

Activate your Business werkt met gerenomeerde content management systemen om het beheer van jouw website zo simpel mogelijk te maken. Het beheren van pagina’s, berichten, foto’s, video’s en documenten is daardoor zeer gemakkelijk en overzichtelijk.

Een door Activate your Business veelgebruikt open-source systeem is WordPress, en dat heeft veel voordelen:

  • WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld.
  • Het is geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid.
  • De schaalbaarheid van WordPress is vrijwel oneindig, met veel doorontwikkelingsmogelijkheden.
  • Mocht je uiteindelijk liever een andere partij de website laten beheren dan kan dat.
  • WordPress is relatief veilig en stabiel.

Landingspages en lead-generatie

Wil jij een product of evenement in de markt zetten? Dan heb je soms voldoende aan alleen een goede landingpage. Je weet waarschijnlijk al precies wie je doelgroep is en wat je wilt communiceren. Een simpele maar voor conversie geoptimaliseerde website van een enkele pagina kan al voldoende leads genereren. Activate your Business is gespecialiseerd in het bouwen van landingpages en websites voor leadgeneratie.

Zoekmachine optimalisatie

Een goede site moet ook goed gevonden kunnen worden, daarom zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. En gebruiken optimalisatie tools zoals Yoast en Google Search Console.

Webshops en e-commerce

Heb jij een product of dienst dat u graag in de markt wil zetten met behulp van een webwinkel? Activate your Business heeft voor tevreden klanten meerdere zeer succesvolle formules gebouwd.

Meer informatie over webwinkels