Social media marketing

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een website, webshop of applicatie is pas af als échte gebruikers er gebruik van maken. Hoe bereik je deze klanten en/of gebruikers? Social media marketing is een van de manieren. Naast zoekmachine optimalisatie (SEO), SEA en offline marketing is ook Social Media Marketing een goede bron van het werven van doelgerichte gebruikers.

Facebook, twitter, instagram en meer!

We kennen allemaal de bekende social media platformen; Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn enzovoorts. Dagelijks spenderen miljoenen potentiële gebruikers van jouw applicatie, webshop of website uren op sociale media.

Over het algemeen worden de feeds van de Sociale media gevuld met de meest relevante informatie voor de gebruiker. Zo krijg jij als gebruiker alleen updates te zien van personen die jij volgt en worden er ook suggesties gedaan op basis van jouw zoekprofiel. Dit alles wordt doormiddel van Big Data bewerkstelligt.

Met Social Media Marketing maak jij gebruik van deze zelfde Big Data. Doormiddel van filters toon jij alleen aan potentiële gebruikers, jouw doelgroep, jouw product, applicatie of website/webshop.

Slimme marketing scheelt een hoop kosten

Social Media Marketing schijnt voor iedereen te zijn weggelegd. We kunnen namelijk allemaal met Facebook en Instagram omgaan. Helaas blijkt in praktijk dat veel onnodige kosten worden gemaakt en dat de verkeerde personen worden ‘getarget’: de verkeerde filters worden ingesteld of de advertenties zijn niet uitnodigend genoeg, wat resulteert in een verkeerde doelgroep. Jammer!

Activate your Business heeft al vele bedrijven geholpen met hun Social Media Marketing. Doormiddel van het analyseren van de doelgroep van het product, applicatie of website/webshop, het in kaart brengen van het uitstap percentage in de flow van de gebruiker en het verbeteren van de huidige advertenties worden vaak al snel grote sprongen gemaakt. Je bereikt dagelijks meer potentiële bezoekers waardoor je uiteindelijke doel opeens een stuk dichterbij lijkt.

Laat ons kijken naar jouw huidige advertenties

Wij overtuigen jou graag van onze ervaring op Social Media gebied. Daarom nodigen we je graag uit voor een afspraak, bespreken we jouw product, applicatie of website/webshop en kijken wij graag mee in de huidige advertenties. Zijn er nog geen advertenties? Dan stellen we deze samen op!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! Wij kunnen je op veel vlakken ongetwijfeld verder helpen.