Software

Software

Heb jij op maat gemaakte, custom software nodig? Wij beschikken over de kennis van zowel back-end als front-end development. Wij bouwen custom back-end CMS-systemen, Front-end applicaties en complexe API’s en koppelingen op maat. Wij doen dit in verschillende programmeertalen en verschillende vakgebieden.

Lees meer
Ordersystemen / CMS

Ordersystemen / CMS

Je wilt een op maat gemaakt systeem laten ontwikkelen, maar waar te beginnen? Een goed advies zou zijn: begin bij ons met een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden! Wij hebben verschillende systemen ontwikkeld voor uiteenlopende bedrijven, denk aan op maat gemaakte webshops tot complete, educatieve en audiovisuele platformen, en kunnen je hierbij dus juist adviseren….

Lees meer
Mobiele applicaties (apps)

Mobiele applicaties (apps)

Apps. Je telefoon staat er vol mee. Gebruikers voelen zich meer gebonden aan een app dan een mobiele website. Een app heeft bovendien een hoop voordelen t.o.v. een mobiele website. Hij is gebruiksvriendelijker, staat altijd op je hoofdscherm en bevat alleen de nuttige functionaliteiten uit de mobiele website. Wij bouwen apps in alle soorten en maten en zijn er verdomd goed in.

Lees meer
API’s

API’s

Je hoort het steeds vaker: API.  Steeds meer systemen hebben ze en steeds meer systemen moeten ze hebben. Waarom heb je er een nodig en wat levert het op? Zijn ze verplicht om een app te ontwikkelen óf kan het ook zonder? Wij hebben voor veel verschillende systemen API’s ontwikkeld en adviseren je hier graag…

Lees meer
Leaddistributie

Leaddistributie

Heb jij veel aanvragen, ofwel leads via jouw website of webshop, maar vind je het lastig om overzicht te houden? Doordat wij winstgevende, conversie geoptimaliseerde websites ontwikkelen voor onze klanten ervaren zij vaak dezelfde problemen. Al die e-mails, telefoontjes, nieuwe klanten en aanvragen. Wij hebben de oplossing: SimpleLeads. SimpleLeads: Overzichtelijk je leads verwerken Simpel jouw…

Lees meer
Online

Online

Wil jij jouw bedrijf online op de markt brengen? Wij kunnen een online identiteit creeren waarmee je je doelgroep direct raakt. Wij ontwikkelen de mooiste webshops, websites en apps met het oog op functionaliteit en duidelijkheid. We leveren producten die opleveren en doelen behalen.

Lees meer
Prototyping

Prototyping

Bij het ontwerpen van een website, webshop, mobiele applicatie of software is het prettig om zo snel mogelijk inzichtelijk te krijgen welke kanten je op kunt. Bij elk van deze producten is het doel anders, daar moet goed op ingespeeld worden in het uiteindelijke ontwerp. Door een combinatie van verschillende vormen van prototyping kunnen wij…

Lees meer
Responsive websites

Responsive websites

De website van jouw organisatie, merk of product valt of staat met een goed design. Een website is al lang niet meer alleen bestemd voor informatievoorziening. Wij activeren de gebruikers van jouw webpagina’s en zorgen voor meer resultaat en rendement.

Lees meer
Complete webshops

Complete webshops

Jouw webwinkel 365 dagen per jaar geopend! Je kunt letterlijk verkopen terwijl je slaapt met een webwinkel die het hele jaar 24 uur per dag geopend is. Wij bouwen webshops voor alle soorten producten. Wij realiseren omzet verhogende conversie optimalisatie waardoor jouw webwinkel zoveel mogelijk rendement behaalt. Zelf beheren Activate your Business werkt met gerenomeerde…

Lees meer
Landingspagina

Landingspagina

Een landingspagina (landing page) is een pagina van je website of webshop waarop een potentiële klant terecht komt nadat deze doorverwezen wordt vanuit een ander kanaal. Het is vaak de laatste stap in het proces waarin een bezoeker omgetoverd wordt tot klant. Zonder een juist ingerichte landingspagina zal het conversiepercentage van je website aanzienlijk lager…

Lees meer
Marketing

Marketing

Je website, webshop, app of offline product is af. Fijn! Nu nog aan de man brengen! Marketing is het sleutelwoord. Marketing trekt de aandacht van jouw potentiële klant naar jouw product of merk toe. Aangezien de klant overal te vinden is, zijn er ook veel verschillende manieren om jouw marketingplan uit te voeren. Activate your…

Lees meer
Leadgeneratie

Leadgeneratie

Een website is al lang niet meer slechts een “online visitekaartje”. Het is een tool voor leadgeneratie, oftewel om te worden ingezet om zoveel mogelijk aanvragen of aankopen te genereren. Maar daarvoor moet je wel eerst weten hoe je jouw doelgroep kunt aanspreken en benaderen, ofwel trechteren. Als je die bezoekers eenmaal op jouw website…

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De kunst van het begrijpen wat een zoekmachine wil weten, dat noemen we zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Want Google leest een website op een heel andere manier dan dat jij dat doet. Denk aan de manier waarop de teksten zijn geschreven, hoeveel woorden de tekst bevat en welke sleutelwoorden je in die teksten gebruikt. Maar het is vooral ook belangrijk dat de code van de website goed is geschreven en dat er gestructureerde gegevens geïmplementeerd worden in de website.

Lees meer
Zoekmachine marketing (SEA)

Zoekmachine marketing (SEA)

Iedereen wil bovenaan staan in de zoekresultaten. Dit kun je met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie voor elkaar krijgen, dat noemen we organische zoekresultaten. Echter bereik je hiermee maar een beperkt segment van je potentiële klanten. Betaalde advertenties zullen door de zoekmachine, mits ze goed geconfigureerd zijn, altijd hoger staan dan jouw pagina’s zónder zoekmachine marketing. Wij kunnen unieke, conversie geoptimaliseerde advertenties maken om jouw bezoekersaantallen te vergroten.

Lees meer
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Een website of webshop heeft zijn uiteindelijke doel pas gehaald als de bezoeker de actie pleegt waar jij (financieel) beter en gelukkiger van wordt. Het converteren van de gebruiker naar jouw uiteindelijke doel wordt ook wel Conversie Optimalisatie genoemd. Hoe meer gebruikers dagelijks worden geconverteerd, hoe sneller jij je doelen haalt. 

Lees meer
Hosting

Hosting

Een website, webshop of app dient altijd op een server gezet te worden, hiervoor dient een hosting afgenomen te worden. Hosting is niets meer dan een plek op een server waar jouw website, webshop of app geplaatst kan worden. Hosting is érg belangrijk, het zorgt ervoor dat jouw product of merk 24/7 bezocht of gekocht kan worden….

Lees meer
Google Cloud & Office 365

Google Cloud & Office 365

‘Werk jij al in de cloud?’ Je hoort het vaak op verjaardagen, feestjes en andere evenementen. Veel organisaties werken met een gedeelde server op het kantoor of werken met eigen gemaakte interne communicatie. Dit werkt vaak heel goed, maar helaas zitten hier ook een hoop nadelen aan. Werken in de Cloud is hiervoor een oplossing.

Lees meer
Webhosting

Webhosting

Alles gebeurt op het web. Elke website, webshop of app die jij bezoekt heeft ergens op het web een plek waarop de gegevens, logica en code bewaard wordt die er voor zorgt dat jij dagelijks de zaken kan doen die jij wilt op je smartphone, laptop of computer. Webhosting, de plek op het web, is belangrijker dan ooit. Het moet betrouwbaar en snel zijn. Wij kunnen dat regelen.

Lees meer
Domeinregistratie

Domeinregistratie

De allereerste stap in het online op de markt brengen van jouw merk of product is de domeinregistratie. Domeinen zijn niets meer dan een label aan jouw website of webshop, waardoor jouw bezoeker jouw website weet te vinden.

Lees meer
Applicatiehosting

Applicatiehosting

De volgende stap na de ontwikkeling van jouw applicatie is hosting. Elke applicatie dient beschikbaar te worden gesteld voor de doelgroep die jij met jouw applicatie wilt bereiken. Dit kan openbaar of intern binnen jouw organisatie zijn.

Lees meer

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer