Wij bouwen websites, apps & software met een unieke uitstraling.
Bel ons gerust! 085 - 130 62 45
Ponebook has been generated!
Systeem, website & app voor Vouchervandaag

Al sinds 2014 is Vouchervandaag een grote klant van Activate your Business. In de afgelopen 4 jaar hebben wij voor Vouchervandaag zowel het handgemaakte (custom) CMS-systeem, de desktop- en mobiele website en app mogen ontwikkelen en onderhouden.

Dagelijks gebruiken meer dan 15.000 unieke gebruikers deze platformen!

Handgemaakte CMS Systeem

Het CMS-systeem van Vouchervandaag is gebouwd in de programmeertaal PHP en bovenop het framework Phalcon. Justin kreeg in 2014 van zijn stagebedrijf de opdracht het oude CMS systeem compleet te herschrijven, zodat deze beter te onderhouden, sneller, overzichtelijker en bovendien gebruiksvriendelijker werkte voor de medewerkers van Vouchervandaag. Alles in het systeem, waaronder de back-end, is handgemaakt: van het inkoopsysteem tot aan de facturatiemodule. Iedere dag werken er 15 medewerkers met dit systeem. Er worden nog steeds verbeteringen en nieuwe functionaliteiten aan dit systeem toegevoegd om het voor de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Phalcon logo
VoucherVandaag.nl Website

Desktop- & Mobiele website

In 2014 was het woord responsive nog niet volledig aan de orde. Vandaar ook dat er gekozen werd om twee losse websites te maken voor Vouchervandaag: een desktop-website en een mobiele website. De desktop-website werd gekoppeld aan het nieuwe handgemaakte CMS en werd verder niet opnieuw gedesigned. De mobiele-website werd ook gekoppeld aan het nieuwe CMS, maar werd volledig opnieuw ontworpen en ontwikkeld. In de loop der jaren zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd om Vouchervandaag van een échte dagdeal website om te toveren naar een webshop.

Mobiele applicatie

In 2016 besloot Vouchervandaag dat het tijd werd voor een mobiele applicatie. Dit bleek onder meer uit de vele e-commerce rapporten. Doordat de gebruiker zich meer gebonden voelt aan een app dan aan een mobiele website bleek de conversie bovendien in de app ook vele malen hoger te liggen dan op de website. Hoe meer conversie, hoe meer omzet.

Hybride app

De mobiele applicatie van Vouchervandaag is een Hybride app. Deze nieuwe vorm van mobiele app is vrij nieuw, maar heeft vele voordelen ten opzichte van een Native app. Aangezien een hybride app cross-platform is kan deze eenmalig ontwikkeld worden en voor zowel iOS als Android gepubliceerd worden. Bovendien zijn de ontwikkelkosten lager en is het onderhoud goedkoper.

VoucherVandaag.nl App

Lees meer over:

De koffie staat klaar.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer