Wij bouwen websites, apps & software met een unieke uitstraling.
Bel ons gerust! 085 - 130 62 45
Ponebook has been generated!
Nieuw platform Omnius

Omnius, hét platform waar rechtzoekenden en advocaten bij elkaar worden gebracht. In 2017 besloot Omnius dat het tijd werd voor een nieuwe, meer uitgebreide en beter converterende website voor hun platform. Een conversie-geoptimaliseerde, supersnelle website vol met de nieuwste technieken is na 6 maanden hard zwoegen het resultaat!

CMS? WordPress

Aangezien alle medewerkers bij OmniLegal B.V. behendig waren met het WordPress systeem werd ook besloten om voor Omnius het populairste CMS ter wereld: WordPress, in te zetten.
Na de initiële fase van het verkrijgen van wensen en eisen werd al snel duidelijk dat Omnius een omvangrijke, technische website zou worden. Er werd besloten om WordPress zo snel en lean mogelijk te maken, om zo alle duizenden bezoekers per dag te voorzien van een supersnelle, goed werkende website.
Het systeem is compleet op de schop gegaan en weer opnieuw opgebouwd, waardoor het systeem beter te onderhouden, sneller en stabieler is geworden dan eerst het geval was.

Wordpress
Zoekalgoritme complex elastic search

Complex zoekalgoritme

Omnius bevat duizenden regels aan content op het platform. De gebruiker moet zo snel mogelijk vinden waar hij/zij op zoekt, anders bestaat de mogelijkheid dat de gebruiker weer verder gaat zoeken naar andere websites.
Een prominent zoekveld met een krachtig algoritme was precies wat Omnius zocht om de gebruikers te geven wat zij wilden.
Binnen 0.1 seconde ontvangt de bezoeker uitgebreide resultaten voor zijn zoekterm. Hierbij is bovendien rekening gehouden met spelfouten, synoniemen en andere factoren. De achterliggende database leert zelf, op basis van het Elastic Search principe en zorgt ervoor dat de resultaten alleen maar beter worden.

Doe-het-zelf & vind advocaten

Op Omnius is het niet alleen mogelijk om informatie te vinden. Een groot deel van de bezoekers van Omnius is op zoek naar advocaten of wilt graag zelf zijn/haar juridische documenten invullen en downloaden. Activate your Business heeft voor Omnius unieke modules gemaakt die deze behoefte van de klant vervult.

Advocatenfilter

Op Omnius kan de gebruiker zelf filteren op meer dan 360 aangesloten advocaten van het Omnius Advocatennetwerk.  Zo kan de gebruiker gecombineerd filteren op specialisaties, uurtarief, ervaringsjaren en geslacht en is het mogelijk te sorteren op een van deze filters. Daarnaast kan ook een handmatige zoeksuggestie worden gedaan.

Doe-het-zelf module

Doormiddel van een slimme koppeling met een documenten generator is er op Omnius de mogelijkheid om zelf Juridische documenten op te maken, af te rekenen en uiteindelijk te downloaden. Door een overzichtelijke opsomming van alle juridische doe-het-zelf documenten kan de gebruiker gemakkelijk zijn eigen brief of document samenstellen.

Lees meer over:

De koffie staat klaar.

Onze expertises

Hier zijn wij écht goed in.

Activate your Business
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer